FETÖ Firarisi Arif Erdem Hakkında Karar Verildi

FETÖ’nün futbol yapılanmasına yönelik haklarında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan eski futbolcular İsmail Demiriz ile Arif Erdem ve Uğur Tütüneker’in yargılanması gündemde.

08.11.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-10:39) FETÖ Firarisi Arif Erdem Hakkında Karar Verildi

FETÖ’nün futbol yapılanmasına yönelik haklarında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan eski futbolcular İsmail Demiriz ile Arif Erdem ve Uğur Tütüneker’in yargılanması gündemde.

İstanbul 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanıklar İsmail Demiriz ile Uğur Tütüneker avukatları ile beraber salonda hazır bulunurken, firari sanık Arif Erdem ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada söz alan sanıklar Tütüneker ve Demiriz önceden yaptıkları savunmalarını tekrar ettikleri belirtildi.

Ara kararını veren mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için dosyanın celse arasında Cumhuriyet savcısına iletilmesine karar verdi. Esas hakkındaki mütalaanın celse arasında sunulması durumunda mütalaanın duruşma günü beklemeksizin davanın sanıklarına ve avukatlarına gönderilerek esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için zaman verilmesini kararlaştırdı.

Mahkeme heyeti bununla beraber firari sanık Arif Erdem ile ilgili Adalet Bakanlığı suçluların iadesi ve hükümlü nakli bürosu tarafından dava dosyasına gönderilen yazıya yönelik iade işlemlerinin yapılması için gerekli yazışmaların kararlaştırması için karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal