FETÖ Elebaşının Son Videosunda Dikkat Çeken Uyarı

MİT'in başarılı operasyonlarından sonra paniğe kapılan FETÖ elebaşı, son yayınladığı video ile dünyanın dört bir yanına yayılmış teröristlerine çağrıda bulundu.

16.07.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-17:05)

Son günlerde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) FETÖ’cü teröristlere karşı artan yurt dışı paketlemelerinin sonrasında elebaşı Fetullah Gülen'i korku sarmış durumda.

Teröristbaşı Fetullah Gülen, "Hiçbir yerde ulu orta dolaşmayın. Her an kaçırabilirsiniz" ifadelerini kullanarak teröristlerine uyarıda bulundu.

FETÖ elebaşı üyelerine Pensilvanya’dan talimatlar göndermeye devam ediyor.

Bu konuşma FETÖ içerisinde ki tartışmaları da ortaya çıkardı. FETÖ’nün bu konuşmasından yola çıkılarak FETÖ içersin de hükümetten özür dilemek isteyenlerin olduğu iddiasına da gündeme getirdi.

MİT’İN YURT DIŞI OPERASYONLARI

Geçtiğimiz 12 Temmuz günü iki farklı ülkeden getirdiği FETÖ üyelerini Türk adaletine teslim eden MİT, benzer bir çalışmaya daha imza attı. FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe teşebbüsünün sonrasında yurt dışına firar eden örgütün sosyal medya uzmanlarından Yusuf İnan, MİT tarafından bugün öğleden sonra Ukrayna’dan ülkeye getirildi. Darbe teşebbüsü öncesinde kurduğu internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden algı operasyonları için çalışma yürüten FETÖ’cü İnan’ın, Pensilvanya’nın emirleriyle önemli siyasi şahsiyetler ile devlet yöneticilerini itibarsızlaştırma noktasında yayınlar yaptığı bilgisine ulaşıldı.

MİT, 12 Temmuz 2018 tarihinde FETÖ’nün “Azerbaycan kasası” ile Mersin’de FETÖ’ye bağlı iş adamlarının imamlığını yapan iki üst düzey FETÖ’cüyü yurt dışından yurda getirmişti. Bu çerçevede, FETÖ teröristleri İsa Özdemir Azerbaycan’dan, Salih Zeki Yiğit ise Ukrayna’dan İstanbul’a getirilmişti.

Diğer yandan MİT, 29 Mart 2018 tarihinde FETÖ’nün Balkan yapılanması çerçevesinde 6 FETÖ mensubunu Kosova’dan, 10 Nisan 2018 tarihinde ise 3 terör örgütü üyesinde Gabon’dan yurda getirmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal