FETÖ Elebaşı Gülen, 42 Yıl Önce Ailesini Uyarmış: Hazır Olun!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 42 yıl önce ailesine söylediği şeyler, ByLock mesajında ortaya çıktı. Mesaja göre Gülen ailesine, "Benim yüzümden sizi hapse de atarlar, izlerler, taciz ederler. Bunlara bu günden kendinizi hazırlayın" demiş.

06.10.2018-16:21 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-16:09) FETÖ Elebaşı Gülen, 42 Yıl Önce Ailesini Uyarmış: Hazır Olun!

Erzurum'da FETÖ/PDY mensubu olduğu suçlaması ile yargılandığı davada 6 sene 3 ay hapse mahkum edilen Fatih Demir'in kullandığı ByLock hesabında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 42 sene önce ailesini ziyaret ederek, "Benim yüzümden sizi hapse de atarlar, izlerler, taciz ederler. Bunlara bu günden kendinizi hazırlayın. İlerde bunların hepsi olacak, kendinizi hazırlayın" dediği gönderi ortaya çıktı.

BYLOCK KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

2. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan davada FETÖ/PDY mensubu olduğu suçlaması ile 6 sene 3 ay hapis cezası alan tutuklu sanık Fatih Demir'in dosyasında, örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock programı üzerinden örgüt mensuplarıyla yaptığı görüşmeler de yer aldı.

ELEBAŞI GÜLEN'İN UYARILARI ORTAYA ÇIKTI

Demir'in ByLock hesabına 20 Aralık 2015'te F.Ö. adlı şahıstan gelen "taahhüt" konu başlıklı yazıda ise FETÖ elebaşının kardeşinin, Gülen'in 42 sene önce Erzurum'da aile üyeleriyle bir araya gelmesiyle alakalı anlatımı dikkati çekti.

Örgüt elebaşı Gülen'in ailesini bir araya toplayıp farklı ikazlar yaptığının, kardeşinin anlatımıyla yazıldığı mailde, şu sözler yer alıyor:

"Erzurum'a annesini ziyarete gitmişti, peder vefat etmişti. Bana dedi, Sıbğat efendi, 'Teyzemi ve halamı al bize gel' dedi, 'annem burada benim evde.' Bir de 'bütün kardeşler, filan gün, filan saatte senin evde hepsi bulunsun, benim onlarla konuşacağım var' dedi. Çok büyük bir olay bu, ondan dolayı anlatıyorum. Ben, teyzem ve halam ayrı bir köydeydi, gittim araba ile onları getirdim. Erzurum'da, sizi görmek istiyor dedim, aldım getirdim. Aileyi, tüm çocukları, kardeşleri, hemşireleri. O dönem dışarda kimse yok, hepsi burada Erzurum'dalar.

Aileyle biraz konuştu. Ardından, 'ben size en önemli bir şeyi söyleyeceğim' dedi. 'Ben sizin neyinizim?' diye sordu. Kardeşimizsin, büyük abimizsin dedik, annem 'evladımsın', teyzem 'yeğenimsin' dedi. O vakit bize 'ben bir yola çıktım, bu yoldan dönmem olası değil. Benim yüzümden sizi hapse de yollarlar, izlerler, taciz ederler. Bunlara şimdiden hazırlıklı olun. İlerde bunların tamamı olacak, kendinizi hazırlayın, eğer kendinizi bunlara hazırlamazsanız bu nereden çıktı dersiniz. Şimdi ortalık sakin, ne beni izliyorlar ne de sizi. Deyin ki böyle bir kardeşimiz yok, böyle bir oğlumuz yok. Ben yoluma, siz de yolunuza.' Biz de o vakit ahdettik. O da bizden o zaman böyle bir söz aldı."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal