Fethiye Belediye Başkanı İyi Parti'den İstifa Etti Bağımsız Aday Oldu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İyi Parti'den istifa ederek bağımsız belediye başkan adayı oldu.

08.02.2019-00:44 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-00:32) Fethiye Belediye Başkanı İyi Parti'den İstifa Etti Bağımsız Aday Oldu

İyi Parti, 'Millet İttifakı' görüşmeleri sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmama kararı aldı. Muğla'nın 13 ilçesinde ise İyi Parti ve CHP ayrı ayrı aday çıkarma kararı aldı.

DAHA ÖNCE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Fethiye Belediye Başkanı İyi Parti'li Behçet Saatcı bu duruma tepki gösterdi. Saatcı, Facebook ve Twitter hesabından geçen 27 Ocak'ta yaptığı açıklamada, "Böyle ittifak olmaz. Bu iş düzeldi, düzeldi, aksi takdirde şahsım, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. Biz aday olacak bir kapı buluruz" paylaşımında bulunmuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Saatci, Fethiye Belediyesi Meclis Salonu'nda konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

MİLLET İTTİFAKINA İSYAN ETTİ

İttifakın kararına isyan eden Saatcı, "İttifak olmalıydı, ancak Muğla'daki gibi ittifak olmaz. Muğla'daki ittifakı bana anlatacak bir akıl arıyorum. Muğla'daki ittifak, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı'nı tekrar başkan yapma ittifakıdır. Düşünebiliyor musunuz?" diye konuştu.

BAĞIMSIZ ADAY OLDU!

Daha önce sosyal medyadan aldığı kararın arkasında olduğunu belirten Saatci, "İttifak sürecine gelince; sabırla bekledik. Ta ki dün akşama kadar. Dün akşam CHP ve İYİ Parti genel merkezlerinin yapmış olduğu görüşme sonrası bir düzeltme yapılmayacağı bize bildirilince, 12 gün önce attığımız twitin arkasında durarak, bugün bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımı ilan ediyorum." ifadelerini kullanarak bağımsız adaylığını duyurdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal