Fatma Şahin O Anlarda Göz Yaşlarını Tutamadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi için tekrardan aday gösterilen Fatma Şahin, havalimanında kendisini karşılamak için gelen vatandaşların sevgi gösterisi karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.

26.11.2018-21:18 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-20:38)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yeniden aday gösterdiği Fatma Şahin, kendisinin karşılamak için havalimanına gelen vatandaşları gördüğünde göz yaşlarına hakim olamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Belediye Başkanları aday toplantısında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi için Fatma Şahin'i aday gösterince, Şahin için havalimanında bir karşılama töreni hazırlandı. 

Çok sayıda vatandaşın sevgi gösterisiyle duygu dolu anlar yaşayan Fatma Şahin, platforma çıkarak halkı selamladı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Şahin kendisinde getirilen güvercinleri öperek gökyüzüne bıraktı. Gazetecilere yaptığı açıklamada Fatma Şahin, Gaziantep kadınına umut olacağını açıkladı. 

Küçük blgelerde, köylerde yaşayan kızlara umut olacağını belirten Şahin, kendisine verilen güveni boşa çıkartmamaya özen göstereceğini belirtti. 

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Şahin, "Çok mutlu ve gururluyum. Bu şehir beni milletvekili, bakan ve belediye başkanı seçti. Gazi şehrimle kader birliği yaptık." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal