Fatma Betül Sayan Kaya'dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, engelli vatandaşların doğuştan gelen haklarından faydalanmalarının bir lütuf olmadığını belirtti.

02.12.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-16:38) Fatma Betül Sayan Kaya'dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Fatma Betül Sayan Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle yayımladığı mesajda, AK Parti'nin, engellilerin haklarını kullanabilmeleri, sosyal yaşama katılabilmeleri için reform niteliğinde birçok işi gerçekleştirdiğini aktardı.

Engelli vatandaşların üretken ve etkin bir şekilde toplumda yer almalarını temin etmek için gerçekleştirdikleri hukuki, ekonomik ve fiziki çalışmaların, tüm dünyada da takdir topladığının altını çizen Ak Parti'li Fatma Betül Sayan Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Engelli vatandaşlarımızın doğuştan gelen haklarını kullanmaları bir lütuf değildir. Biz bunu hükümetlerimizin bir görevi olarak gördük ve bu anlayışla çalıştık, çalışıyoruz. Engellilerimizin toplumla bütünleşmeleri, devletin görevi olduğu kadar, kardeşlik gereği her bir vatandaşımızın sorumluluğunda olmalıdır.

''AYRIMCILIĞA GEÇİT VERMİYORUZ, VERMEYECEĞİZ''

Biz hiçbir ayrımcılığa geçit vermiyoruz, vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizi daha ileri taşımanın mücadelesi içindeyiz. Engellilerimiz de bu mücadelenin en güçlü destekçilerinden elbette.

''ENGELSİZ TÜRKİYE''

Gönüllerimiz, hayallerimiz bir, 2023'e, 2053'e birlikte yürüyeceğiz. 'Engelsiz Bir Türkiye' yolunda, her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de engelli kardeşlerimizin yanında olacağım. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine sevgilerimi sunuyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal