Fatma Betül Sayan Kaya'dan Başkan Aydıner'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Bayrampaşa Belediye Başkan Adaylığı belli olan Başkan Atila Aydıner'e geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretine gitti ve Aydıner'den çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

05.01.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-17:10) Fatma Betül Sayan Kaya'dan Başkan Aydıner'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Bayrampaşa Belediye Başkan Adaylığı belli olan  Başkan Atila Aydıner'e geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretine gitti ve Aydıner'den çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Atila Aydıner'i kendi makamında hayırlı olsun ziyaretine gitti. Başkan Aydıner konuşmasında, 'Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendi'yi belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Sayan Kaya da, 'Önemli sosyal belediyecilik çalışmalarına imza atan ve inşallah yeni dönemde de güzel işlerini sürdürecek olan Bayrampaşa Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner'e misafirperverliği için teşekkür ediyorum' dedi. Oldukça samimi bir atmosferde yapılan ziyaret esnasında Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar ve Yalçın Sırakaya ile Başkan Aydıner'in eşi Melahat Aydıner de bulundu. Ziyaret bitiminde Başkan Aydıner'in hediye takdim ettiği Sayan Kaya, Hayır Kapısı'nda da incelemelerde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal