Fatih Portakal'ın Yalan Haber Yaptırdığı Ortaya Çıktı

Şehir hastanelerinin çok büyük olmasından şikayetçi olan sunucu Fatih Portakal'ın, şehir hastanelerini kötüleyebilmek için yalan haber yaptırdığı ortaya çıktı.

01.06.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-13:32)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "hayalim" olarak nitelendirdiği şehir hastanelerinin halka sağlık konusunda rahat bir nefes aldırmasından rahatsız olan ünlü sunucu Fatih Portakal, hastanelerin büyüklüğünden dert yanıp hastaların hastane içinde ulaşımda zorlandığını öne sürmüş, ekrana getirdiği koltuk değnekli bir hastanın MR çektirmek için çok uzun bir yolu yürümek zorunda kaldığını ifade etmişti.

KOLTUK DEĞNEKLİ AMA HASTA DEĞİL

Konu üzerine eğilen Mersin Şehir Hastanesi yönetimi güvenlik kamerası kayıtlarında ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Sunucu Portakal'ın yayınında mikrofon uzatılan koltuk değnekli genç 'hasta'nın aslında hasta olmadığı güvenlik kamerasındaki görüntülerle ortaya çıktı.

HASTANEDE HİÇBİR ŞEY YAPMADAN 1,5 SAAT GEZDİ

Fatih Portakal'ın haberinde MR çektirmesi gerektiği söylenen genç hastanın, o gün, MR çektirmediği gibi, giriş kaydı açtırmak dışında herhangi bir muayene veya tetkik yaptırmadığını ve hiçbir sağlık ya da destek çalışanı ile de irtibatı olmadığını kaydeden hastane yönetimi, ‘hasta’nın 1,5 saat kadar katlar arasında dolaştığını, çekimin ardından da çıkıp gittiğini paylaştığı görüntülerle duyurdu.

PORTAKAL'IN KURGUSU GÜVENLİK KAMERASIYLA ÇÖKTÜ

Fox TV kameralarına koltuk değneğinde zorlanarak yürüyen hasta rolünü oynayan Kemal Alp Köker adlı kişinin hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarında koltuk değneklerini elinde tuttuğu ve herhangi bir problem yaşamadan yürüdüğü görülüyor.

BAKANA SERT TEPKİ VERMİŞTİ

Portakal, yalan haber yapıyorsunuz diyen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a çok sert tepki göstermişti. Belge isteyen Portakal'a kemera görüntüleri gösterildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal