Fatih Portakal'ın Meral Akşener Tweet'i Gündem Oldu

Ünlü spiker Fatih Portakal, Meral Akşener'in istifası ile alakalı bir tweet attı. Portakal'ın, "İsteneni veremedi koltuğu bırakması doğal" sözleri sosyal medyada çokça paylaşıldı.

25.07.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-17:35) Fatih Portakal'ın Meral Akşener Tweet'i Gündem Oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü kurultayla alakalı olarak bugün yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabı üstünden bir açıklama paylaşan Akşener, "Kurultayda aday olmama kararım nettir" ifadelerini kullandı. Fatih Portakal "İsteneni veremedi koltuğu bırakması doğal." sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.

"BAŞARILI SONUÇLAR İÇİN İLK ADIM OLACAK"

Akşener, "Partimizin yoluna yeni bir idare ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma dönemini bitirebilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı neticeler için kritik bir ilk adım olduğu düşüncesindeyim." dedi.

"İSTENENİ VEREMEDİ KOLTUĞU BIRAKMASI DOĞAL"

Akşener'in kararına ünlü spiker Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Portakal, "Türkiye siyasetinde benzerine az rastlanır karar Meral Akşener'in net bir dille aday olmayacağını açıklaması. Senaryosu önceden kaleme alınmış hamle değilse doğru yapmış! İsteneni veremedi, koltuğu bırakması normal; yapabilen gelsin anlayışı. Başarısızlığını göremeyen başka siyasilere cevap gibi" yazdı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA MESAJ GÖNDERDİ

Portakal'ın tweetindeki son cümle ise Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj yolluyor olarak anlaşıldı. Portakal, "Başarısızlığını göremeyen başka siyasilere cevap gibi" yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal