Fatih Portakal'dan CHP'lileri Kızdıracak Açıklama

Muhalefete yakınlığı ile tanınan FOX TV sunucu Fatih Portakal, CHP'nin içerisindeki hareketliliğe ilişkin konuştu. Portakal, CHP'yi eleştirirken AK Parti'ye övgülerde bulundu.

28.06.2018-21:51 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-21:42)

24 Haziran seçimlerinde ağır bir yenilgi alan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) liderlik tartışmaları başlamıştı. Bunun ardından bir çok partili ve milletvekili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesini talep etti. CHP’nin bugün bir vekili parti disiplin kurulana istifa istemiyle sevk etmesi Fatih Portakal’ı kızdırdı. Partililerin kendine yakın gördükleri gazeteci ve sunucu Fatih Portaklal'ın ifadeleri de sinir uçlarına dokunacak tarzda.

"ZİHNİYETİN DEĞİŞMESİ LAZIM"

FOX TV Ana Haber Bülteni'nde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gazeteci Portakal, "Kendisi dışında herkesi kaybetti olarak gören bir zihniyetten bahsediyoruz. Kemal Bey 'kaybeden AKP'dir' dedi. En garipsediğim cümlelerinden bir tanesi 'kimsenin koltuk sevdası olmasın'. Diğer tarafta da her defasında seçim kaybettiği halde o koltuğukta kalacağım diyen bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Bu zihniyetin değişmesi, kalıcı olan zihniyetin değişmesi lazım ki değişim gelsin’’ ifadelerini kullandı.

"CHP LİDER SULTASI ALTINDA"

Sonrasında CHP'lilerin daha çok sinirleneceği açıklamalarda bulunan sunucu Fatih Portakal, "Değişim en çok hangi partide oluyor diye bakarsanız; iktidar partisinde, AKP'de yaşanıyor. Garipseyebilirsiniz ama öyle. Cumhuriyet Halk Partisi'ne bakıyorsunuz: statükocu. Lider sultası altında’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal