Fatih Portakal Milli Dayanışma Kampanyasını Eleştirdi

FOX TV ana haber bülteninin sunucusu olan Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı eleştirdi.

31.03.2020-10:44 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-10:31) Fatih Portakal Milli Dayanışma Kampanyasını Eleştirdi

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını Türkiye'de de etkisini artırmaya devam ediyor. Coronavirüsle mücadele kapsamında ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı. Kampanyaya 7 maaş da bağış yapan Erdoğan, salgınla mücadele için önemli bir katkı sağladı. 

FOX TV ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve eleştiride bulundu. Portakal yaptığı açıklamada, "Ulusa seslenişte vatandaşa müracat çıktı. Devletin kasasında demek yeterli yedek akçe yok! Bir de acı taraf, yurttaşın üretimle sağlığı arasında seçim yapma zorunda bırakılması. Yıllar sonra üretmek akla geldi, ne yazık ki böyle bir durumda. Diyecek söz bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

PORTAKAL İBB'Yİ DE ELEŞTİRDİ

Daha önce İBB'nin 150 liralık yardım kolisini de eleştiren Poratakal, "İyi bir şey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahalı geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri '98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL' dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor?" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal