Fatih Portakal Kendisi ile İlgili İddialarına Cevap Verdi

FOX TV'den ayrılan Fatih Portakal, korkup kaçtı söylentilerine yanıt verdi. Fatih Portakal, artık doygunluk noktasına geldiğini söyledi.

17.10.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-13:29) Fatih Portakal Kendisi ile İlgili İddialarına Cevap Verdi

Portakal'ın FOX'tan ayrılması ile ilgili yer yer çeşitli iddialar ortaya atılıyordu.

Fatih Portakal'ın korkup kaçtığını da, siyasete gireceğini de söyleyenler de oldu.

Zamanlarda Fatih Portakal'ın on milyon dolar karşılığında ekrandan çekildiği ile ilgili söylentiler de ortaya atıldı.

Fatih Portakal, kendisi ile ilgili çıkan söylentilere bizzat cevap verdi.

Tükenmişlik sendromu yaşadığı ile ilgili söylentilere yanıt veren Fatih Portakal, 'FOX'a gerekçe olarak bunu sunduğum, 'Artık ben tükendim, artık yapamıyorum ve ben gitmek istiyorum' dedim. 53 yaşında enerjisi hala olan bir insanım. Şunu söyleyebilirim bir doygunluk vardı. Şöyle bir doygunluk vardı. Reytingleriniz güzel geliyor, siz mutlusunuz, ekibiniz mutlu, müdür pozisyonunda olan kişi mutlu, kanal yönetimi mutlu. Herkes mutlu, sıkıntının olmadığı bir ortamda siz yol alıyorsunuz ama bir doygunluk noktasına ulaşmışsınız. Neden? Çünkü sizi rahatsız eden veya size rakip olabilecek bir kanal yok. Bir haber bülteni de yok. O yüzden bu bir tükenmişlik değil ama doygunluk vardı.' diye konuştu.

Fatih Portakal, şu ifadeleri kullandı:

'Şirkette, haber müdürlüğümü yapan arkadaşlarımın, haber genel yayın yönetmenimin veya genel müdürümün bir endişesi yok muydu? Onların da endişesi vardı. Çünkü korkusuz bir insan yoktur ama "Korkup kaçtı" çok da tutarlı bir senaryo değil. Çünkü ben Türkiye'nin en sert dönemlerinde de haber sundum. Yani korkup kaçma gibi bir düşüncem olmadı.'

10 MİLYON DOLAR ALDI MI?

Fatih Portakal, 'İktidar partisi bana 10 milyon dolar teklif etmiş ve ben de böyle ayrılmayı kabul etmişim. Bu benim duyduğum enteresan senaryolardan biriydi.' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal