Fatih Portakal Kavgada Yerini Aldı! CHP'li Seçmene Çok Sert Yanıt

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, seçim yayının kesildiği iddialarına ve CHP’li seçmene çok sert yanıt verdi.

26.06.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-11:15)

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti liderliğindeki Cumhur İttifakı zaferle çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yüzde 22 bandından kalırken, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise yüzde 32 bandında oy aldı.

Muhalefete yakınlığı ile bilinen FOX TV ise seçim gecesinde CHP’liler tarafından büyük eleştirilere maruz kaldı ve hakkında çeşitli iddialar atıldı.

FOX TV sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, hem bu eleştirilere hem de iddialara cevap verdi.

FOX'UN YAYINI KESİLDİ YALANI

24 Haziranları seçimleri öncesinde "sandıklardan ayrılmayın" diye seçmenine seslenen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra sessiz kalınca CHP seçmeni de "İnce kaçırıldı, tehdit edildi" iddiaları ortaya attı.

Bunun ardından FOX TV'de yayını erken bitirince sosyal medyada "FOX'a adam gönderildi, yayın kesildi" diye asılsız iddialar dolanmaya başladı.

FATİH PORTAKAL'IN SİTEMİ

Tüm bu yaşananların sonrası ise Fatih Portakal FOX Ana Haber Bülteni'nde hem bu iddialara hem de CHP’lilere şu ifadelere kullanarak yanıt verdi: "Sabah bir kalktım 'FOX'a dayattılar, şöyle oldu, böyle oldu' lütfen kendi mağlubiyetinizi, kendi ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayınız. Biz burada habercilik yapıyoruz. Sizler bizi boş yere eleştiriyorsunuz. Biz 18.45'te yayına başladık ve saat 1'e kadar da 7,5 saat aralıksız yayın yaptık. Bize haksızlık etmeyiniz. Biz işini layıkıyla yapmaya çalışan, işini iyi yapmaya çalışan insanlarız. Böyle asılsız iddiaları da insanlara pompalamayınız. Biz kendi isteğimizle bitirdik yayını, çünkü konuşacak bir şey kalmamıştı."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal