Fatih Erbakan'dan Yeni Parti! Yeniden Refah Partisi

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'dan yeni parti hamlesi geldi. Erbakan'ın "Yeniden Refah Partisi" isimli bir bir parti kuracağı öğrenildi.

15.10.2018-15:53 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-15:20) Fatih Erbakan'dan Yeni Parti! Yeniden Refah Partisi

Milli Görüş lideri rahmetli Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, yeni parti uğraşları için çalışmalarına devam ediyor. Milli Görüş'ün kalesi halindeki Konya'da temaslarını süratlendiren Erbakan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile önemli bir görüşme yapacağı bildirildi. Erbakan'ın Saadet'e dönmemesi halinde 'Yeniden Refah Partisi' adlı bir parti kuracağı bildirildi.

Sözcü'de yayınlanan habere göre, Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi’nden, AK Parti ve HAS Parti’nin ardından yeni bir parti daha geliyor. Fakat kurulması düşünülen partinin, Anayasa Mahkemesi sürecini de bitirmesi lazım.

'YENİDEN REFAH PARTİSİ' LOGOSU BİLE HAZIR!

Fatih Erbakan’ın liderlik ettiği ve siyasi teşkilat örgütlenmesini bitiren partinin isminin ‘Yeniden Refah Partisi’ olması düşünülüyor. Parti için başak tanelerinden meydana gelen bir logo ile hazırlıklarını bitirdiği bildirildi.

2 KASIM’DA DÜĞMEYE BASIYOR

Erbakan, 2 Kasım cuma günü Hacı Bayram-ı Veli Camii’nden yola çıkarak, İçişleri Bakanlığı'na partinin kuruluşu için başvuru yapması düşünülüyor.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN ÇAĞRI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun uzun zamandır örgütlenme uğraşlarını devam ettiren Fatih Erbakan’ı tekrar Saadet Partisi’ne çağırdığı bildirildi. Karamollaoğlu ve Erbakan’ın bir araya gelmeden önce bir görüşme trafiği olduğu ve bazı isteklerin kabul edildiği belirtildi. İkilinin görüşmede gene karşılıklı olarak isteklerini ileteceği bildirildi. Temel Karamollaoğlu’nun, Erbakan’ın partiye dönüşü kabul etmesi durumunda ortak kanaatle seçim kararı alacağı bildiriliyor. Ayrıca Erbakan’ın da parti binasında yer alan haczi kaldırması bekleniyor.

YENİ PARTİNİN OMURGASI VAKIFTAN

Fatih Erbakan’ın kurmayı düşündüğü partide Necmettin Erbakan Vakfı idarecilerinin olacağı bildirildi. Parti’nin kurucular kurulunda çoğunlukla, vakıf il ve bölge başkanları var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal