Fatih Altaylı'dan Buket Aydın Açıklaması! Önce Yazdı, Sonra Sildi

Demirören Medya ile yollarını ayıran Buket Aydın'ın Habertürk'te görev alacağı şeklindeki iddialar gündeme gelirken, Fatih Altaylı konuyla ilgili olarak paylaşımlarda bulundu. İlk yaptığı paylaşımı silen Altaylı, daha sonra yeni bir paylaşım daha yaptı.

29.05.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-11:06) Fatih Altaylı'dan Buket Aydın Açıklaması! Önce Yazdı, Sonra Sildi

Geçtiğimiz haftalarda Demirören Medya'daki görevinden istifa eden Buket Aydın'ın yeni bir kanal ile anlaştığı iddiaları gündeme gelmeye başlamıştı. Aydın'ın ekranlara döneceği konuşulurken, anlaştığı kanalın da Habertürk olduğu öne sürüldü. 

Konuyla ilgili olarak gazeteci Fatih Altaylı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Altaylı, "Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın'ın eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başka bir kanal olmayacağını söyleyebilirim." ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı. 

Altaylı kısa bir süre sonra paylaşımını silerken, kullanıcılar neden sildiğine yönelik paylaşımlarda bulundu. Bunun üzerine Altaylı bir paylaşım daha yaptı ve "Yazılarım dışındaki tweetleri yeterince okunduktan sonra sildiğimi takipçilerim bilir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal