Fatih Altaylı, Yeni Parti Konusunda Bu Ay İçerisinde Adım Atılacağını Söyledi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, yeni parti iddiaları ile alakal kulis bilgisini yazdı. Altaylı, "Beşir Atalay, Suat Kılıç, Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun bu ay içerisinde harekete geçebileceğini yazdı.

02.04.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-12:24) Fatih Altaylı, Yeni Parti Konusunda Bu Ay İçerisinde Adım Atılacağını Söyledi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, seçimin sonrasında yazdığı yazıda, yeni parti iddialarıyla alakalı olarak bir kulis bilgisi verdi. Altaylı, Beşir Atalay, Suat Kılıç, Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yanında olacağını söyleyip tarih verdi.

Altaylı, 31 Mart Yerel Seçimi'nin sonrasında kaleme aldığı yazıda, "Bu ay içerisinde o cepheden bazı adımlar gelebilir" deyip "İktidar tarafında ise hükümette bazı bakanlıklarda değişimler olabileceği, bazı bakanların vazife yerinin değişebileceği iddia ediliyor" açıklamasına yer verdi.

Fatih Altaylı'nın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"BU AY İÇİNDE O CEPHEDEN BAZI HAMLELER GELEBİLİR"

"Bu seçim sonuçları bir zamandır konuşulan "yeni" partilerin kurulumunu nasıl etkiler? Burada tahminden çok duyumlarımı paylaşmak isterim. Davutoğlu'nun çok hızlı bir şekilde harekete geçeceği doğrultusunda bilgiler, kulisler var. Bu ay içerisinde o cepheden bazı adımlar gelebilir."

3 İSİMDEN BABACAN'A DESTEK

"Babacan tarafında ise gene gelen duyumlara göre "3 ay bekleyelim ve Cumhurbaşkanı'nın adımlarını görelim" eğilimi ağır basıyormuş. Bu arada Beşir Atalay, Suat Kılıç ve Mehmet Şimşek de Babacan'ın tarafında yer alacaklar diye önemli bir bilgi geldi."

"BAZI BAKANLARIN GÖREV YERİNİN DEĞİŞEBİLECEĞİ KONUŞULUYOR"

"3 ay uzun süre fakat çok da uzun değil. Göreceğiz." diyen Altaylı, şu sözleri kullandı:

"İktidar tarafında ise hükümette bazı bakanlıklarda değişimler olabileceği, bazı bakanların vazife yerinin değişebileceği iddia ediliyor. Özellikle de yerel seçim sonuçlarına bağlı olarak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal