Faslı Kadına Saldıran Taksici Serbest Kaldı

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, doğum yapan ablasının yanına gitmek isteyen Faslı bir kadın, bindiği taksinin şoförü tarafından saldırıya uğradı. Kadına önce tokat atan, daha sonra da peşinden giderek yere yatırıp boğazını sıkan taksici, ifadesinin ardından serbest kaldı.

02.06.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-12:55)

Olay, geçtiğimiz şubat ayında Beyoğlu'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kocaeli'de çocuk bakıcılığı yapan Fas uyruklu Chaıme H. (24) doğum yapan ablasının yanında olmak için İstanbul'a geldi. Taksim'de bir otele yerleşen kadın, olayın yaşandığı gün otelden çıkarak, Cengiz K.(39) idaresindeki 34 THD 90 plakalı taksiyi durdurarak bindi. Kadın, taksiciye Kasımpaşa'ya gitmek istediğini söylerken, taksi şoförü yola koyuldu. Kısa bir süre ilerledikten sonra taksici trafikte kaldığı için kadına söylenmeye başladı. Kadın, taksicinin sarf ettiği kelimeleri anlarken ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, taksi şoförü kadına tokat attı.

Kadın yaşanan bu olayın ardından araçtan inerek uzaklaşmak istedi. Taksi şoförü de 22 lira tutan taksi ücretini almak için kadınla beraber araçtan indi. Kadın, kendisini korumak için çanta ile adama vurdu. Bunun üzerine taksi şoförü de kadını yere yatırarak boğazını sıktı. Taksici kadının cebinden çıkarttığı 30 lirayı alarak taksiyle kayıplara karıştı. Yaşanan bu olay, takside bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

SAVCILIK TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDI

Kadın, polis ekiplerine olayı bildirirken, ihbarı değerlendiren ekipler olay yerine geldi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Büro Amirliği görevlileri, kadınla konuşarak taksinin plakasını ve sürücünün eşkalini öğrendi. Kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, tedavisinin ardından darp raporu alarak emniyete gitti ve şikayetçi oldu. Ekipler, şikayet üzerine çalışma başlatırken, taksi şoförü Cengiz K., gözaltına alındı. Cengiz K., emniyette ifadesi alınarak "kasten yaralama" suçundan adli işlem yapıldı. Cengiz K., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal