Fahrettin Altun'un Evinin Fotoğraflanması İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Geçtiğimiz gün CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekerken, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

22.04.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-11:47) Fahrettin Altun'un Evinin Fotoğraflanması İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Geçtiğimiz gün CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ve beraberindeki iki partili İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Bu gelişme gündeme bomba gibi düşerken Özçağdaş sosyal medya hesabından açıklama yaparak yalanladı. Altun'un eşi Fatmanur Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaşanan bu çirkin olaya tepki gösterdi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

"SADECE KENDİLERİNİ KİRLETİRLER"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Aile mahremiyetini hiçe sayan, bir devlet görevlisini ve ailesini açıkça hedef gösteren bu pervasız girişim suçtur, vicdansızlıktır, ahlaksızlıktır. Çamur siyasetinden medet umanlar sadece kendilerini kirletirler." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal