Fahrettin Altun'dan Uluslararası Topluma Cemal Kaşıkçı Çağrısı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cemal Kaşıkçı cinayetinin 2. senesinde uluslararası topluma seslenerek, 'Hepimiz Cemal Kaşıkçı’nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye’ye gönderin' diye konuştu.

02.10.2020-13:39 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-13:32) Fahrettin Altun'dan Uluslararası Topluma Cemal Kaşıkçı Çağrısı
Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan’ın İstanbul başkonsolosluğunda katledilmesinden 2 sene geçti. Fakat katiller cezasını bulamadı.

'KATİLLER ADALETTEN KAÇIRILDI'

İletişim Başkanı Altun, Suudi Arabistan'daki yargı sürecine ilişkin eleştirilerini şu ifadelerle dile getirdi:

'Kaşıkçı’nın katilleri o günden bu yana adaletten kaçırıldı. Onlara yataklık yapıldı. Göstermelik bir mahkemeye çıkarıldılar ve serbest bırakıldılar.'

Fahrettin Altun, cinayetle alakalı Türk savcı, emniyet ile iletişim uzmanlarının gece gündüz çalışmayı sürdürdüğünün altını çizerek, uluslararası topluma seslendi:

'Bu cani olayı gerçek anlamda aydınlatmak için yapılan tek soruşturmaya destek olun. Biz adalet ve hakikat davasına hizmet ediyoruz. Hepimiz Cemal Kaşıkçı’nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye’ye gönderin. Uluslararası gözlemcilerin huzurunda, kamuya açık bir mahkemede hesap vermelerini sağlayın.'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal