Fahrettin Altun'dan Ragıp Zarakolu'na Tepki: Hastalıklı Zihniyet

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ragıp Zarakolu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yazdığı köşe yazısına tepki gösterdi. Altun, "Hastalıklı zihniyet." diyerek tepkisini dile getirdi.

05.05.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-10:12) Fahrettin Altun'dan Ragıp Zarakolu'na Tepki: Hastalıklı Zihniyet

Geçtiğimiz günlerde Ragıp Zarakolu, 'Makus Kaderden Kaçış Yok' başlığı ile bir yazı yazdı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Zarakolu'nun bu yazısına sert tepki gösterdi.

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kaderi tayin eden Allah'a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız." ifadelerini kullandı.

RAGIP ZARAKOLU NE DEDİ?

Ragıp Zarakolu 'Makus Kaderden Kaçış Yok' başlıklı yazısında; "DP'nin tamamlayamadığı, Demirel'in kısmen başarılı olduğu otoriterleşmeyi yapısal ve İslam-Türk sentezine dayanan bir temel üzerine oturtmaya girişti. 1950 seçimlerinde birçok solcu da 'artık yeter' sloganının cazibesine kapılıp DP'ye oy vermişti. Bu belki biraz 'yetmez ama evet' tavrına benzetilebilir.1950 yılında yapılamayan darbe, 1960 yılında gerçekleşti. RTE, 2010 yılında, 1 Mayıs'ın 1980 sonrasında en kitlesel şekilde kutlanmasına izin verdi. Çünkü hâlâ liberalliğe oynamaktaydı. 1960 yılında Menderes'in 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı ilk kutlayan Başbakan olması gibi. Ya da Batının desteği kesilince, Sovyetlere yönelmeye kalkması gibi. Ama bütün bunlar için çok geçti artık. Meclis'te CHP'yi kapatmayı hedef alan Tahkikat Komisyonunun kaldırılması da. Saatin tik takları işlemeye başlamıştı bir kere. 1961 yılında asılan Menderes olacaktı, Celal Bayar değil. Affını ise ezeli rakibi İnönü sağlayacaktı! RTE'de bir Menderes travması vardı. Demirel gibi kısmen. Menderes olmamak için Demirel'in atmadığı takla, kurmadığı ittifak kalmamıştı. Kanlısı Ecevit ile bile uzlaştı. Korona günleri, bırakın Türkiye'yi tüm dünyayı bir sorgulamaya yöneltmekte. Bundan RTE'nin ve tayfasının kaçması mümkün değil." şeklinde ifadelere yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal