Fahrettin Altun'dan Ahmet Davutoğlu'na Konya Göndermesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitingi ardından yaptığı paylaşımda isim vermeden Ahmet Davutoğlu'na gönderme yaparak, "Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız' dediler!" dedi.

02.09.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-10:26) Fahrettin Altun'dan Ahmet Davutoğlu'na Konya Göndermesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da yaptığı mitingin sonrasında bir Tweet paylaştı.

Yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapan Altun, Konyalıların hep bir ağızdan, "Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız" dediklerini yazdı.

ALTUN'DAN DAVUTOĞLU'NA GÖNDERME

Twitter'dan Erdoğan'ın mitingine yönelik bir fotoğraf paylaşan Altun, "Konya güzeldi. Konyalılar güzeldi. Hep bir ağızdan 'Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız' dediler! Konya'nın Cumhurbaşkanımıza da, bütün Türkiye'ye de mesajı açık ve netti" diye yazdı.

BİR GÖNDERME DE ERDOĞAN'DAN GELMİŞTİ

Erdoğan dün Davutoğlu'nun memleketi de olan Konya'da Mevlana Meydanı'nda yapılan mitingde açıklamalar yapmıştı. Erdoğan temaslarında, "Kağıt üstünde üyemiz olup gönlünü bizden ayıran varsa onları ayıklamaktan çekinmeyiz" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal