Fahrettin Altun Türkiye'de Coronavirüs Verilerini Paylaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye'de coronavirüsün görüldüğü ilk tarihten bugüne kadarki süreci paylaştığı görselle aktardı.

24.03.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-09:52) Fahrettin Altun Türkiye'de Coronavirüs Verilerini Paylaştı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter adresinden paylaştığı verilerle, 11 Mart tarihinden bu güne kadar gelen süreci ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Altun yaptığı paylaşımda, "Türkiye'de ilk vaka tespit edildiği dakikadan itibaren koronavirüse karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Milletimizin de desteği ile ilk andan bugüne kadar aldığımız önemli kararları bu görselde takip edebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

CORONAVİRÜSTEN DOLAYI ÖLENLERİN SAYISI 37 OLDU

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı bilgilendirme paylaşımında, ülkemizde coronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybeden kişi sayısının 37'ye yükseldiğini belirtti. Coronavirüs vaka sayısının ise bin 529' çıktığını belirtti. Koca ayrıca, gençlere uyarıda bulundu ve virüsün dışında olmadıklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal