Fahrettin Altun: Milletimizin Güçlü İradesi Darbecilere Gereken Dersi Vermeye Muktedirdir

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Milletimizin güçlü iradesi darbelere, darbecilere, onların dışarıdaki hamilerine ve siyasal alandaki işbirlikçilerine gereken dersi vermeye muktedirdir' açıklamasında bulundu.

12.09.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-14:30) Fahrettin Altun: Milletimizin Güçlü İradesi Darbecilere Gereken Dersi Vermeye Muktedirdir
İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabı (twitter) üzerinde 12 Eylül 1980 darbesinin 40'ıncı sene dönümü sebebiyle paylaşımda bulundu.

İletişim Bakanı Altun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Hafızalarımızda yerini koruyan ve 40 yıl önce gerçekleşen kanlı 12 Eylül darbesi; milletimizin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinde türlü acı ve meşakkatler barındıran önemli bir olaydır. Bugünü anlamak; 27 Mayıs’ı, 12 Eylül’ü, 28 Şubat’ı, 15 Temmuz’u doğru anlamaktan geçiyor. İradesine sahip çıkan milletin darbeler ve darbecilere karşı verdikleri eşsiz mücadele; geçmişten 15 Temmuz’a taşınmış, bu bilinç ve iman her daim darbecilerin, milli irade düşmanlarının ve darbe sevicilerin yıkımını beraberinde getirmiştir.'

12 Eylül'den önce de darbeye zemin oluşturmak için arttırılan şiddet ortamında kaybedilen insanları bugün oldukça hüzünle anımsadıklarını ifade eden Altun, 'Sadece bir avuç darbecinin ve vesayet odağının kazançlı çıktığı kanlı dönemin sorumluları milletin vicdanında her daim lanetle anılacaktır.

'TÜRKİYE DARBELER VE DARBECİLERLE MÜCADELEDE, TARİHİMİZİN EN GÜÇLÜ DÖNEMİNİ YAŞAMAKTADIR'

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye darbeler ve darbecilerle mücadelede, tarihimizin en güçlü dönemini yaşamaktadır. Buna rağmen bugün bile bazı kesimlerin darbeyi lanetleme bahanesiyle milli irade düşmanlığı yapmalarını da ibretle izliyoruz. İster içeride ister dışarıda milli irade düşmanlığı yapanların en temel meselesinin büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye yürüyüşünü engelleme, küresel bir güç olma yarışındaki ülkemizi durdurma gayreti olduğunu biliyoruz.

'SÖZ DE KARAR DA AZİZ MİLLETİMİZİNDİR'

Yine biliyoruz ki, milletimiz bu düşmanlığa geçit vermez. Milletimizin güçlü iradesi darbelere, darbecilere, onların dışarıdaki hamilerine ve siyasal alandaki işbirlikçilerine gereken dersi vermeye muktedirdir. Söz de karar da aziz milletimizindir' diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal