Eylül'ün Katili Cinayeti İşledikten Sonra Akıl Almaz Bir Şey İstedi

Ankara Polatlı'da kaybolduktan sonra cesedine ulaşılan küçük Eylül Yağlıkara'nın katili, Eylül'ün amcasına giderek yemek istemiş ve soğukkanlılıkla yemeği tüketmiş.

06.07.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-22:44)

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan bir hafta sonra cansız bedenine ulaşılan Eylül Yağlıkara'yı (8) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık Uğur Koçyiğit'in, olay günü küçük kızın amcası Ahmet Yağlıkara'nın evine giderek kendisine yemek için bir şeyler hazırlanmasını talep ettiği, o yemeği de oturup soğukkanlılıkla yediği ortaya çıktı.

SOĞUKKANLILIKLA KAHVALTI YAPMIŞ

Ankara Polatlı'da kaybolduktan bir hafta sonra, cesedi elektrik direğinin dibinde bulunan Eylül Yağlıkara'nın ailesi, kızlarının yasını tutmaya devam ediyor. Bir süre köyden ayrılmama kararı alan acılı aile, gelen taziyeleri kabul ederken, vahşetle alakalı yeni detaylar da ortaya çıkıyor.

Eylül Yağlıkara'yı öldürdüğü iddiasıyla annesi ile beraber tutuklanan şüpheli Uğur Koçyiğit'in, olay günü, cinayeti işledikten sonra önce Eylül'ün amcası Ahmet Yağlıkara'nın evine gittiği bilgisine ulaşıldı. Amca Yağlıkara'ya karnının acıktığını ve atıştırmalık kahvaltı türü bir şey hazırlamasını talep eden Uğur Koçyiğit'in, getirilen yiyecekleri soğukkanlılıkla yediği bilgisine ulaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal