Eylül'ün Cesedinin Yerini Tarif Eden Çoban Konuştu

Ankara'da öldürülen 8 yaşındaki Eylül'ün cansız bedeninin bulunmasını sağlayan çoban İzzet Bükülmez konuştu. Bükülmez, "O direğin yanında bir sağa bir sola gidiyordu, bağırdım hatta 'bu deli burada ne yapıyordu' dedim. Hiç bakmadı bu tarafa. Ben çıktım geldim" dedi.

30.06.2018-18:31 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-18:38)

Eylül'ün bulunmasını sağlayana çoban İzzet Bükülmez, olayın meydana geldiği gün mahalleye yaklaşık 30 kilometre mesafede olan Konya'nın Çeltik ilçesine gitmesinin ardından öğle saatlerinde tekrar köye geldiğini söyledi. Sonrasında saat 14.00 sularında çiftlikte hayvanlara baktığını ifade eden Bükülmez, "O direğin yanında bir sağa bir sola gidiyordu, bağırdım hatta 'bu deli burada ne yapıyordu' dedim. Hiç bakmadı bu tarafa. Ben çıktım geldim" dedi.

'HİÇ BAKMADI BANA'

İzzet Bükülmez, olayın meydana geldiği gün mahalleye yaklaşık 30 kilometre mesafede yer alan Konya'nın Çeltik ilçesine gitmesinin ardından öğle saatlerinde tekrar köye geldiğini ifade etti. Sonrasında saat 14.00 sularında çiftlikte hayvanlara baktığını bildiren Bükülmez, "O direğin yanında bir sağa bir sola gidiyordu, bağırdım hatta 'bu deli burada ne yapıyordu' dedim. Hiç bakmadı bu tarafa. Ben çıktım geldim. O zaman tutuklama yoktu" dedi.

"NEREDE GÖRDÜN DEDİLER"

Bükülmez, olayın ikinci günü polislerin oraya geldiğini bildirerek "Sen Uğur'la Çeltik'ten gelmişsin' dediler. Ben de 'ben gelmedim' dedim. Ben motosikletimle gittim, tekrar geldim. Yalnızca 'direğin orada gördüm' dedim. Dün muhtar bu olayı haber alıyor, ardından beni aradı, 'orada kal' dedi. Komutanlar geldi, yeri tarif ettim. 'Nerede gördün' dediler, 'direğin yanında gördüm, geziyordu burada' dedim, 'tamam' dediler. Ardından beni tekrar geldim, onlar bulmuşlar" dedi.

"EVDE DİNLENİYORDUM"

İzzet Bükülmez, olay sırasında Uğur K.'nın tellerle uğraştığını ifade ederek, "Uğur yüksek gerilim hatları çekiyordu. Onla uğraşıyordu. Ben 'adam burada çalışıyor' dedim. Ben evde dinleniyordum, hocanın anonsu ile haber aldım" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal