Evlilik Dışı Bebeğini Öldürüp Çöpe Atan Kadın Tutuklandı

Elazığ'da evlilik dışı ilişkiden çocuğu olan kadın, bebeği ağlamaları duyulmasın diye çatı katına koydu. Sonrasında bebeğin öldüğünü fark eden kadın cesedi çöpe attı. Olayın ortaya çıkmasıyla cani kadın tutuklandı.

28.06.2019-14:59 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-15:52)

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Kader Oğuz (36), ilişki yaşadığı H.G.'den doğruduğu bebeğini, komşularının ağlama sesini duymaması için çatı katına koyup, üstünü halıyla kapattı. Ölen bebeğinin cansız bedenini çöpe atan Oğuz, yakalanıp, tutuklandı.

Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahallesi Horasan Sokak'ta oldu. İddiaya göre, kocası 11 sene önce ölen ve 2 çocuğu olan K.O. (26), ilişkiye girdiği bir adamdan hamile kaldı. Hamileliğini saklayan kadın, 4 gün önce evinin banyosunda kendi başına doğum yaparak bir kız çocuğu doğurdu. Çocuğun ağlamasının ardından komşuların duymasını istemeyen kadın, çatı katına çıkarak bebeğinin üstünü halılarla örttü. Bir süre sonra yeniden çatıya çıkan kadın, çocuğun öldüğünü gördü. Önceki gün ölen bebeğini çatıdan alan kadın, cesedi siyah bir poşete koyarak çöp bidonuna attı.

ÇÖP ALMAYA GELEN GÖREVLİLER FARK ETTİ

Karakoçan Belediyesine bağlı Temizlik İşleri çalışanları, çöp bidonunu boşaltmak için geldiğinde siyah poşetteki bebek cesedini gördü. Görevliler, bunun ardından durumu polise haber verdi. Polis, cumhuriyet savcılığının emriyle yaptığı çalışmada çocuğun annesinin K.O. olduğunu tespit ederek yakaladı. Emniyette ifadesi alınan kadın, kasten öldürme suçundan çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Tutuklanan kadının olayı itiraf ettiği bildirildi.

2 ÇOCUĞU KORUMA ALTINA ALINDI

Öte taraftan kadının yaşamını yitiren eşinden olan 2 çocuğu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınarak, çocuk evine yerleştirildi. Bebeğin cesedi ise Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal