Evleneceği Kadını Bıçaklayarak Öldürdü

Afyonkarahisar’da bir kişi, evleneceği kadını başka biriyle gördüğü gerekçesiyle bıçakladı. Ağır yaralanan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

22.10.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-15:42) Evleneceği Kadını Bıçaklayarak Öldürdü

Afyonkarahisar’da bir kişi, evleneceği kadını başka biriyle gördüğü gerekçesiyle bıçakladı.  Ağır yaralanan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre olay Afyonkarahisar’da meydana geldi. B.A ile evlenmek üzere olduğunu iddia ettiği S.S. ile yanında bulunan A.D. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası B.A. yanında taşıdığı bıçakla S.S. ve yanında bulunan A.D.’ye saldırdı. S.S. ile A.D.  vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yerde kaldı.

Çevredeki vatandaşlar olay sonrası sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Afyon Devlet Hastanesine kaldırıldı. S.S. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.D.’nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.  Polis ekipleri saldırgan B.A.’yı gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.   

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal