Evlat Nöbetine Bir Aile Daha Katıldı!

HDP İl Başkanlığı binası önünde evlatlarına kavuşma umuduyla aylardır bekleyiş içerisinde olan ailelere bir yenisi daha eklendi.

09.03.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-17:03) Evlat Nöbetine Bir Aile Daha Katıldı!

HDP İl Başkanlığı binası önünde evlatlarına kavuşma umuduyla aylardır bekleyiş içerisinde olan ailelere bir yenisi daha eklendi.

6 yıl önce kandırılarak dağa götürülen kızı için Antalya'dan Diayrbakır'a gelen anne Kömürcü, kızına "Sesimi duyuyorsan çık, gel"diye seslendi. Çocuklarının kandırılarak dağa yollanmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 189 gündür aralıksız devam ediyor.

Antalya'dan Diyarbakır'a gelerek katıldığı evlat nöbetinde, 6 yıl önce 23 yaşında kandırılarak dağa götürülen kızı Leyla için buluna anne Gülcan ve baba İsmet Kömürcü, kızlarının Çanakkale'de üniversite öğrenim görürken kandırılarak dağa götürüldüğünü açıkladı.

"İLAÇLA GEZİYORUM KIZIM. NE OLURSUN GEL"
Kızını çok özlediğini dile getiren Kömürcü, 6 yıldır evladıyla görüşmediğini, bunun çok zor bir durum olduğunu ifade etti. Kömürcü, "Ailece perişanız, zor ayakta duruyoruz. İlaçla geziyorum kızım. Ne olursun gel. (HDP ve PKK) çocuklardan ne istiyorlar? Çocuk onlar. Anne kucağında, baba ocağında olacak çocukların orada ne işleri var? Onlar anne ve baba için her zaman çocuklar. Çocukların yeri orası değil." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal