Evinin Yanışını Göz Yaşları İçinde İzledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde mangal ateşinden yangın çıktı. Yanan evini izleyen genç kadını arkadaşları ve komşuları teselli etti.

10.10.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:06)

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2 katlı binanın çatı katında mangal ateşinde çıktığı öne sürülen yangın 4 evi kullanılmaz hale geldi. Evinin yanışını gözyaşları içinde izleyen M.Y. arkadaşları ve komşuları tarafından teselli edildi.

Edinilen bilgilere göre M.Y. ve iki arkadaşı apartmanın çatı katında bulunan balkonda mangal yaktı. Mangaldan çıkan kıvılcımların bir anda çatıyı tutuşturduğu belirtildi.  M.Y. ve iki arkadaşı çıkan yangını söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. M.Y. ve arkadaşları güçlükle evin dışına çıkabildi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri, 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangını söndürdüğü belirtildi. Yangında can kaybı olmadığı ve maddi hasarın oluştuğu belirtildi.

Yangın sebebiyle şoka giren M.Y. arkadaşları ve komşuları teselli etmeye çalıştı. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

     

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal