Eve Gizli Kamera Yerleştiren Adam Gördükleri Karşısında Şoke Oldu!

Dehşet verici olay Arjantin'de gerçekleşti. Bakıcısı tarafından dövülen hasta ve yaşlı kadının kızı şüpheye düşünce gizli kamerayla şok edici görüntüleri saniye saniye kaydetti. İşte o anlar...

25.08.2017-09:50 - (Son Güncelleme: 25.08.2017-09:42) Eve Gizli Kamera Yerleştiren Adam Gördükleri Karşısında Şoke Oldu!

Miriam Marino adlı genç kadın, bir komşusunun uyarması üzerine yaşlı annesine şiddet uygulandığı şüphesiyle annesinin Buenos Aires'teki evine kamera yerleştirdi. Fakat bunu yaparken deliye döneceği görüntüler izleyeceğini beklemiyordu. Öyle korkunç bir şekilde zavallı ihtiyarın üzerine yürüyen bakıcı vicdansızca şiddet gösterdiği yaşlı kadını dinlemeden hakaretlere boğuyor.


Korkunç videoda bakıcı, 94 yaşındaki Alzheimer hastası kadına bağırıyor ve şiddet uyguluyor. Videonun en başında bakıcı yaşlı kadının yanında uzanıyor. Defalarca kez yaşlı kadını tekmeleyen bakıcı daha sonra kadına bağırmaya başlayıp kafasına yumruklar savuruyor

DEFALARCA YUMRAKLADI


Defalarca kez kadına tokat ve yumruk atan bakıcı bununla da kalmayıp bir de yaşlı kadının saçlarını çekiyor. Zavallı yaşlı kadın ise yapacak bir şeyi olmadığı için tüm bunlara göz yummak zorunda kalıyor.


SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Miriam adlı kadın ise bu videoyu sosyal medya üzerinden herkese duyuyarak başka insanları da başlarına gelebilecek bu tarz olaylara karşı uyarmak istemiş. Ayrıca bakıcıyı polise şikayet eden genç kadın malesef daha herhangi bir sonuç alamamış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal