Evden Çıkamayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Saklandığını İddia Etti

Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy Belediye Başkanının evinden çıkamayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Marmariste gizlendiğini iddia etti.

14.07.2020-15:23 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:42) Evden Çıkamayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Saklandığını İddia Etti

15 Temmuz'un ruhundan gram anlamayan ve yaşananlardan ders almayan Kemal Kılıçdaroğlu, yine o gece yaşananları siyasetine alet etti.

CHP'nin grup toplantısında konuşan CHP lideri, Meclis'teki 15 Temmuz törenine katılmayacağını söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iftiralarda bulundu.

ERDOĞAN'IN SAKLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Erdoğan'ın darbeyi önceden bildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan neden Marmaris’te saklanır? Yaverleri zaten FETÖ’cüymüş. Yerini söylerlerdi. Peki o zaman niye Marmaris’e saklandı? Darbeyi biliyordu ve ne olur ne olmaz diye saklandı. Bir Cumhurbaşkanı gittiği yerin vatandaşından niye saklar? Yaveri biliyor, ama fatura kime çıktı? SÖZCÜ gazetesine… Vay efendim benim orada olduğumu niye yazdın! Yazar… Gazetecidir çünkü. Yazmak onun görevi. Yazmazsa zaten görevini yapmıyor demektir.' dedi.

YUNAN BAŞBAKANDAN AYASOFYA AÇIKLAMASI!!!

Ayasofya ile ilgili Yunan yetkililer gibi açıklama yapan CHP'nin lideri partisinin çizgisinden kaymadı. Yunan bir başbakan edasında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ''Ayasofya’nın yeniden camiye döndürülmesi bu kararlılığımızın sonucudur' diyor. Devlet yönetiminde ikiyüzlülük, riyakarlık olmaz. Samimiyet esastır. Hangi kararlılık? Bunun adı sahtekarlıktır. Ortada kahraman gibi geziyorsun.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal