Eşyaları Sokağa Attı, Pencere Kenarında Kahvaltı Yaptı

İzmir'de psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir vatandaş, evindeki eşyaları sokağa attı, ardından pencere kenarında kahvaltı yaptı.

28.09.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-15:54)

İzmir Karabağlar'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, evindeki eşyaları sokağa attıktan sonra çevredekileri bıçakla tehdit etmeye başladı. Şahıs bir yandan da pencere kenarında kahvaltısını yaptı. 

Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5654 sokakta meydana gelen olayda, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Ş.Y., evindeki eşyalarını sokağa atmaya başladı. Evdeki kıyafetleri yakarak sokağa atan şahıs, elindeki bıçakla çevredeki insanları tehdit etti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

ÇAY İÇİP KAHVALTISINI YAPTI

Şahsın atlama ihtimaline karşı bulunduğu pencerenin altına hava yastığı açan itfaiye ekipleri, diğer yandan şahsın evinin kapısını açmaya çalıştı. Ş.Y. ise bu sırada pencere kenarına kahvaltılık malzemeler getirerek kahvaltı yapıp çay içti. Polis ekipleri, psikolojik sorunları olduğu söylenen Ş.Y.'yi yarım saatlik bir çabanın ardından eve girerek gözaltına aldı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından hastaneye sevk edileceği bildirildi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal