Esrarengiz Görüntü Herkesi Şok Etti

Çocuk bekleyen Britainy Clark ve James Grouve çiftinin ultrason görüntülerindeki esrarengiz detay, sosyal medyada tartışma yarattı.

21.09.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-15:46)

İngiltere'de bebek bekleyen bir çift, ultrason görüntülerini ellerine aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntülerde bebeğin dışındaki bir figür sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

HAMİLE KALAMIYORDU

İngiltere'nin Swindon bölgesinde yaşayan Britainy Clark ve James Grouve çifti, doktorların kendilerine çocuk sahibi olamayacaklarını söylediğinde dünyaları yıkıldı. Doktorlar, Britainy'nin yumurtalıklarında doğuştan gelen bir rahatsızlık olduğunu ve hamile kalamayacağını söylemişti.

DUYDUKLARINA İNANAMADI

Ancak bu teşhisten aylar sonra büyük bir sürpriz meydana geldi. Kendini hasta hisseden Britainy, kontrol olmak için hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrendi. Kulaklarına inanamayan çift, ultrason çektirmek için heyecanla beklemeye başladı.

AKILLARA DURGUNLUK VERDİ

Bebek 12 haftalık olduğunda ultrason görüntülerine bakan çift, adeta gözlerine inanamadı. Elde edilen görüntülerde bebeğin dışında bir figür daha gören Britainy, bu durumu hemen teyzesiyle paylaştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal