Esnaf Kepenk Kapattı Diyen Gürsel Tekin Cuma Namazını Hesaba Katmadı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Kapalıçarşı'dan bir fotoğraf paylaşarak esnafın kepenk indirdiğini yazmıştı. Kapalıçarşı esnafı ise Tekin'in cuma namazı vaktinde geldiğini ve iddiasının yalan olduğunu söyledi.

22.09.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-09:37) Esnaf Kepenk Kapattı Diyen Gürsel Tekin Cuma Namazını Hesaba Katmadı!

İstanbul'da yer alan Kapalıçarşı'da esnaf gezisi yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya sayfasından paylaştığı kapalı bir dükkan fotoğrafı ile birlikte, "Kapalıçarşı'dayız. Kriz mriz yok. Her taraf kapalı.'' demişti. Çarşı esnafı, "Yalan, öyle bir durum yok. Bizim faaliyetimiz sürüyor. Kendisi cuma namazı zamanında geldi.'' dedi.

''HER YER KAPALI, TARİHİN EN KÖTÜ DÖNEMİ''

Tekin, Twitter'dan gerçekleştirdiği paylaşımda ''Kapalıçarşı'dayız. Kriz mriz yok. Satış yok. Esnaf mutsuz. Her taraf kapalı. Tarihinin en berbat dönemi.'' biçimindeki paylaşımıyla ekonomik krizden sebeple esnafın kepenk indirmeye başladığını iddiasını gündeme taşıdı.

''YALAN SÖYLÜYOR''

Gürsel Tekin'in önünden görüntü paylaştığı Çıtak Döviz ve Kıymetli Madenler Ticareti adlı firmanın çalışanı Diriliş Postası'na açıklamalar yaptı. Tekin'in sözlerine yanıt veren firmanın Emre adlı personeli, "Yalan, öyle bir durum yok. Bizim faaliyetimiz sürüyor. Kendisi cuma namazı saatinde geldi. Cumanın ardından yemek için burada yarım saatlik bir boşluk kalır, ondan sonra burası çalışmayı sürdürüyor. Hatta her gün 18.30'a dek açığız. Gürsel Tekin algı yapmaya uğraşıyor." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal