Eşlerinden Veya Sevgililerinden Kısa Boylu Olmaya Aldırış Etmeyen Ünlü Erkekler!

Eşlerinden veya sevgililerinden kısa boylu olmaya aldırış etmeyen ünlü erkekler kimlerdir? sorusunun yanıtı için haberimizin detayına bakabilirsiniz.

07.08.2017-12:15 - (Son Güncelleme: 07.08.2017-12:03) Eşlerinden Veya Sevgililerinden Kısa Boylu Olmaya Aldırış Etmeyen Ünlü Erkekler!

Kadın erkek ilişkilerinde erkeğin uzun, kadının ise daha kısa boylu olması beklenir. İşte ünlüler dünyasında tabuları yıkarak sevgililerinden ya da eşlerinden daha kısa boylu olmaya aldırış etmeyen ünlü erkekler...

Fransız işadamı Arnaud Lagardere ve 2013 yılından bu yana evli olduğu 26 yaşındaki karısı Jade Foret, 70'inci Cannes Film Festivali'nin konukları arasındaydı. Çift, The Beguiled filminin galasında birlikte kırmızı halıya çıktı.

Aralarındaki yaş ve boy farkını hiç umursamayan mutlu çift, kırmızı halıda uzun uzun fotoğrafçılara poz verdi. Bu arada Arnaud Lagardere'nin 1.65 cm, karısı Jade Foret'nin de 1.80 cm boyunda olduğunu hatırlatalım.

TABULARI YIKTILAR



Kadın erkek ilişkilerinde erkeğin uzun, kadının ise daha kısa boylu olması beklenir. Gösteri dünyasında tabuları yıkarak sevgililerinden ya da eşlerinden daha kısa boylu olmaya aldırış etmeyen ünlü erkekler ve uzun boylu eşleri...



UMA THURMAN-ETHAN HAWKE

Şimdilerde yönetmen Quentin Tarantino ile ilişki yaşayan oyuncu Uma Thurman, iki çocuğunun babası olan Ethan Hawke'den 2004 yılında boşandı. Uma Thurman 180 cm, Ethan Hawke ise 177 cm boyunda. Evli oldukları süre boyunca aralarındaki boy farkını hiç sorun etmediler.



NICOLAS SARKOZY-CARLA BRUNI

Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, eski İtalyan model ve müzisyen Carla Bruni ile 2008 yılında evlendiğinden beri aralarındaki boy farkı alay konusu oldu. Sarkozy'nin 170 cm boyuyla 175 cm boyundaki eşine yetişmek için yüksek topuklu ayakkabı giymesi hep konuşuldu.



PETER DINKLAGE-ERICA SCHMIDT

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle ününü pekiştiren ABD'li oyuncu Peter Dinklage'ın boyu 135 cm. 2005 yılında evlendiği Erica Schmidt ise 168 cm boyunda. Aralarındaki boy farkına aldırmayan çiftin 2011 yılında kızları dünyaya geldi ve mutlu birliktelikleri sürüyor.



ROSIE HUNTINGTON WHITELEY-JASON STATHAM

29 yaşındaki İngiliz süper model Rosie Huntington-Whiteley, beş yılı aşkın bir süredir birlikte olduğu 49 yaşındaki oyuncu Jason Statham ile Ocak 2016’da nişanlandı. Jason Statham'ın 172 cm'lik boyunun yanında Huntington-Whiteley'nin 177 cm'lik boyu ilişkilerinde hiçbir zaman sorun olmadı.



JAMIE CULLUM-SOPHIE DAHL

Şarkıcı ve söz yazarı Jamie Cullum ile eski model ve yemek yazarı Sophie Dahl, aralarındaki 18 cm'lik boy farkını hiç sorun etmediler ve 2010 yılında evlendiler. Çiftin şimdi iki çocuğu var. 165 cm boyundaki Cullum ile 183 cm boyundaki Dahl, hiçbir zaman yan yana poz vermekten çekinmedi.



KATIE HOLMES-TOM CRUISE

170 cm boyundaki Tom Cruise, 180 cm boyundaki önceki eşi Nicole Kidman'dan sonra 175 cm boyundaki Katie Holmes ile evlendi. Cruise, Kidman ile de 2012 yılında boşandığı Holmes ile de fotoğraf vermekten çekinmedi. Aralarındaki boy farkı her iki evliliğinde de magazin basınının gündeminde oldu.



Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Sansa Stark karakterine hayat vermesiyle yıldızı parlayan Sophie Turner, sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Son olarak Instagram hesabından erkek arkadaşı Joe Jonas’ın fotoğrafını paylaşarak ilişkilerini doğrulayan Turner, sevgilisiyle birlikte Los Angeles’taydı. DNCE grubunu solisti olan erkek arkadaşıyla kahve içmeye çıkan 20 yaşındaki İngiliz oyuncu, rahat şıklığıyla dikkat çekti.

İkili, alışılanın aksine uzun boylu kadın-kısa boylu erkek ilişkisi yaşamaktan rahatsızlık duymayanlardandı. Turner ve Jonas boy farkını aşkta sorun etmeyen tek ünlü çift değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal