Eskişehir'de Zincirleme Trafik Kazası

Eskişehir'de kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarpan bir araç zincirleme trafik kazana sebep oldu. Kazada bir şoför emniyet kemeri takılı olmadığı için aracın ön camından dışarı fırladı. Kazada 15 kişi yaralandı.

26.03.2019-16:48 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-16:28) Eskişehir'de Zincirleme Trafik Kazası

Eskişehir'de kırmızı ışıkta bekleyen araçlara aşırı hızlı olduğu görülen bir araç arkadan çarparak zincirleme trafik kazasına sebebiyet verdi. Kaza anı güvenlik kameralerına yansırken bir şoförün, emniyet kemeri takılı olmadığı için otomobilinin camından dışarı fırladığı görüldü.

34 BIC 066 plakalı Onur Mercan kontrolündeki araç henüz sebebi bilinmemekle beraber aşırı hızlı bir şekilde araçların arasına geldi. Araçta mekanik bir problem olduğu için mi yoksa sürücü hatasından kaynaklı bir hata mı olup olmadığı gerekli incelemeler sonucu ortaya çıkacak.

EMNİYET KEMERİNİN OLMAMASI AZ DAHA CANINA MAL OLUYORDU

Bir şoförrün, aracının ön camından fırladığı görüntülerde emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülüyor. Diğer 5 araçtaki vatandaşlardan 15i ise kazayı hafif yaralanmalarla atlatırken, ilk müdaheleleri olay yerine gelen ambulanslarla yapıldı.

Kazazedeler daha sonra hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal