Eskişehir'de Yaşamına Son Verilen Kadın Daha Önce Eşini Şikayet Etmişti

Kıskançlık sebebiyle çıkan kavgada eşi tarafından yaşamına son verilen kadının, şikayetini geri çekip eve tekrar döndüğü öğrenildi.

18.02.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-17:21) Eskişehir'de Yaşamına Son Verilen Kadın Daha Önce Eşini Şikayet Etmişti

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde ikamet eden ve ilk evliliğinden 1 oğlu olan 35 yaşındaki Hafize Fidan, 16 Şubat günü kıskançlık sebebiyle kargo şirketinde çalışan 26 yaşındaki eşi Ferhat Fidan ilk başta tartışmayla başlayan gerilim kavgaya dönüştü. Ferhat Fidan, 3 senelik karısını bıçakla yaraladı. Hafize Fidan, götürüldüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'ne hayatını kaybetti.

GENÇ YAŞINDA TOPRAĞA GİRDİ

Acılı anne Meliha Külcü, kızı Hafize Fidan'ın 3 sene önce Ferhat Fidan ile ikinci evliliği olduğunu ifade ederek, "Alaşehir'de yaşıyorlardı. Ancak, evliliklerinin ikinci ayında Ferhat, kızıma şiddet uygulamaya başladı. Ferhat, kızımla bizleri görüştürmedi. Kızımdan sadece bir komşusu aracılığıyla haber alabiliyorduk." şeklinde konuştu.

5 AY ÖNCE ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN ŞİKAYET ETTİ

Eskişehir'deki komşusundan, kızı Hafize'nin 5 ay önce eşinin şiddetine maruz kaldığı için polise şikayetçi olduğunu öğrendiklerini belirten anne, "Kızım kadın sığınma evine yerleştirilmiş. Ancak, eşi kendisine burada da bir şekilde ulaşıp, yalvarıp, eve dönmeye ikna etmiş. Bunun üzerine kızım da kabul edip, evine dönmüş. Ancak değişen bir şey olmadı, kızım ondan kurtulamadan genç yaşta kara toprağa girdi." diye konuştu.

"ACIMIZ BÜYÜK"

Ömer Külcü de ablasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Evlendiklerinde, ablam ile eniştemin arası çok iyiydi. Ancak, ne olduysa sonradan bozuldu. İşler bu aşamaya kadar geldi. Acımız büyük." şeklinde konuştu.

Polis aracılığıyla gözaltına alınıp, adliyeye gönderilen Ferhat Fidan ise göz altına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal