Eskişehir'de Tır'la Hafif Ticari Araç Çarpıştı, Baba ile Oğlu Öldü

Eskişehir'de TIR'la çarpışan hafif ticari aracın şoför koltuğunda oturan İlhan Sır (59) ve oğlu Muhammet Sır (26) hayatını kaybetti.

09.02.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-16:12) Eskişehir'de Tır'la Hafif Ticari Araç Çarpıştı, Baba ile Oğlu Öldü

Eskişehir'de TIR'la çarpışan hafif ticari aracın şoför koltuğunda oturan İlhan Sır (59) ve oğlu Muhammet Sır (26) hayatını kaybetti.

EKİPER KAZA YERİNDE

Kaza, Eskişehir- Alpu karayolunda yaşandı. İlhan Sır idaresindeki 26 EB 493 plakalı hafif ticari araç, karşı taraftan gelen Mustafa Cüneyt Gürdal idaresindeli 26 RS 366 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, araçın içerisinde sıkışan  İlhan Sır ve oğlu Muhammet Sır ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların olayı ihbar etmesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi.

BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekipleri, araçta sıkışıp kalan yaralıları dışarı çıkardı. Durumu ağır olan İlhan Sır ambulansla Şehir Hastanesi'ne, oğlu Muhammet Sır ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne getirildi. Fakat, baba ve oğlu doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

TIR sürücüsü Mustafa Cüneyt Gürdal güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aiağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal