Eski Savcıyı Öldürüp Çöplüğe Attılar!

Niğde'de eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur'un cansız bedeni bir çöplükte bulundu. Yapılan incelemede Yağmur'un önce başından vurulduğu sonrasında çöplüğe atıldığı tespit edildi.

03.09.2018-13:44 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-13:38) Eski Savcıyı Öldürüp Çöplüğe Attılar!

Niğde'de, eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur (40), kafasından silahla vurularak öldürüldükten sonra, cansız bedeni çöplüğe atıldı. Cinayeti kendisinin yaptığını arkadaşına söyleyen Adnan A. (42), ihbar ardından polis tarafından gözaltına alındı.

TARTIŞMA BİR ANDA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün akşam saatlerinde, Adnan A., öne sürülene göre, arkadaşı eski savcı Serhat Yağmur'la kent dışındaki bölgede bir araya geldi. İkili arasında burada tespit edilemeyen bir sebeple meydana gelen tartışma, büyüdü. Adnan A., yanında gezdirdiği silahı çekti ve Serhat Yağmur'u kafasından vurarak öldürdü. Adnan A. daha sonra, eski savcı Yağmur'un aracına koyduğu cansız bedenini, Sazlıca beldesi civarında olan çöplüğe attı.

ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Adnan A., sonrasında da bir arkadaşına olayı itiraf ederek, yardım istedi. Arkadaşı da durumu polise ihbar etti. Hemen harekete geçen polis birimleri, çöplükte eski savcının cansı bedeni ile karşılaştı.

TARTIŞMA PARA ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE ÇIKMIŞ

Niğde Emniyet Müdürlüğü birimleri yaptığı çalışma ardından katil zanlısı Adnan A.'yı kısa zamanda yakalayarak gözaltına aldı. Tartışmanın ikili arasındaki bir para sorunu sebebiyle çıktığı iddia edildi.

KENDİ İSTEĞİYLE İSTİFA ETMİŞ

Niğde'de 4 sene vazife yapmasının ardından Konya'ya atanan eski savcı Serhat Yağmur'un 2 sene önce kendi talebi ile mesleğinden istifa ettiği öğrenildi.

Adnan A.'nın polisteki sorgusu devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal