Eski Manken Tuğçe Kazaz'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Tepki

Eski manken Tuğçe Kazaz, İstanbul'da sel felaketi olurken tatilde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Şov yapmadan o koltukta duramıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

21.08.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-09:08) Eski Manken Tuğçe Kazaz'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Tepki

İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde sokaklar nehre dönerken, bir çok iş yerini su basmış ve bir vatandaş yaşamını yitirdi. Meydana gelen bu gelişmeler sırasında Bodrum'da tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın tepkisini toplamıştı. Felaket ardından apar topar İstanbul'a gelen İmamoğlu, zarar gören bölgelerdeki esnaflarla görüştü.

İş yerleri zarar gören esnaf başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu'nun aynı gün tekrar Bodrum'a dönmesine eski manken Tuğçe Kazaz'dan tepki topladı.

"ŞOVA GELİNCE BAŞKAN DÖNDÜ"

Yaptığı siyasi çıkışlarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, "İstanbul ne yazık ki bir sel felaketi yaşadı. Tabiki önceki belediyelerin bunda payı çok fazla fakat sıra şova gelince başkan göründü. Bir sen, bir Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, bir de Trump şov yapmadan o koltuklarda duramıyorsunuz. Neyse, içi boş işlere ve bol güneşlere devam." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal