Eski Kedicik Özgül'den Ve Eski Mürid Develioğlu'ndan Kan Donduran İtiraflar!

Adnan Oktar grubundan kaçarak kurtulan ve eski mürid Fırat Develioğlu, örgüte dair çok önemli bilgiler paylaştı.

16.07.2018-23:55 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-23:59)

Adnan Oktar ve suç örgütünden 2017 senesinde kaçan eski kedicik Ceylan Özgül ve mürid Fırat Develioğlu, katıldıkları canlı yayında Fatih Altaylı’nın sorularını cevapladı. Eski mürid Fırat Develioğlu, "Adnan Hoca'nın mehdi olduğuna inanıyorduk. Cihat ve zekat yöntemiyle gençler kandırılıyordu" diye konuşurken eski kedicik Özgül ise, "Buradaki herkes teker teker din kullanılarak ve hile ile oraya çekilir. Bir kişi hedef oluyor. Bir kızı hedef aldığını görüyorsunuz" şeklinde konuştu.

"İLK BAŞTA DİNDEN BAŞKA BİRŞEY YOKTU KAFAMIZDA"

Adnan Oktar ve suç örgütüne karşı İstanbul merkezli operasyon haberlerinin sonrasında, bu örgütten 2017 senesinde kaçan eski kedicik Ceylan Özgül ve mürit Fırat Develioğlu, Fatih Altaylı’nın Teke Tek programında, soruları cevapladı. Eski mürid Develioğlu, "1986'da sıradan bir ailenin çocuğu olarak dini öğrenmek için bu gruba katıldım. Sonra 90'lı yıllara kadar böyle sürdü. Kızların elini bile sıkmıyorduk. 90'lardan sonra olaylar değişmeye başladı. İlk başta dinden başka bir şey yoktu kafamızda. 90'lı yıllardan sonra yapı değişti. Olayın suç örgütü yapısına doğru gittiğini gördükten sonra 1999'da bu yapıdan ayrıldım" ifadelerini kullandı.

"ADNAN OKTAR'IN MEHDİ OLDUĞUNA İNANIYORDUK"

Eski mürit Fırat Develioğlu, "Adnan Hoca'nın mehdi olduğuna inanıyorduk. Cihat ve zekat yöntemiyle gençler kandırılıyordu. Her şey dini bir mantığa oturtuluyordu" şeklinde konuştu.

"PROJELİ CEMAATLER BELLİ İKNA METODLARI KULLANIYOR"

Adnan Oktar örgütü hakkında önemli bilgiler paylaşmaya devam eden Develioğlu, "Projeli cemaatler belli ikna metodları oluyor. Bunlar pek bildiğimiz konular değil. Ben orada kurban tarafta bulunduğum için... Kuran'a davet argümanlar kullanılınca Türk insanının boynu kıldan ince. Mimar Sinan Üniversitesi'nden ağırlıklı insanlar vardı. Kurulduğunda. Görüş ayrılığına düştüler, ayrıldılar. Kuran'ı yorumlamada onlar ehlisünnet kaynaklar ile yorumlamayı savundu, Adnan Hoca'nın bu işine gelmedi. Önünü kesiyordu gibi görüyorum" ifadelerini kullandı.

"CEKETİMİ ALIP ÇIKIYORUM DİYEMEZSİNİZ"

"Sık dokulu örgütlerden "Ben ceketimi alıp çıkıyorum" diyemiyorsunuz. Bu FETÖ'de de böyle aklınızı lidere teslim ediyorsunuz, siz siz değilsiniz. Kendinizi koruyarak çıkıyorsunuz. Buna rağmen hedef oldum. Yapacak bir şey yoktu, örgüt suça gidiyordu. Tamamı bu konu ile hasır neşir olmuştur. Bunlar duyulmuştur’’ diye konuşan Fırat Develioğlu ‘’Onlar o nesil ile de kesilmiş şeyler. 100 bin kişi olmuş olması gerekir dedim. Yanımızda çok kişi olsun, güç odağı olalım. Bizim beklediğimiz refleks, hareketi büyütmek. Bugün 230 kişi, 220 kişi var. Ben burada büyüteyim değil ben yaşayayım görüyorum" dedi.

"MERAKTAN 200 BİN KİŞİ GELMİŞTİR"

Eski mürit Fırat Develioğlu, "İlk şeylerinde orası kapalı bir örgüt haline dönüşmemişken, 99'a kadar bazı ünlüler geldiler, gittiler. Meraktan 100 bin 200 bin kişi gelmiş gitmiştir" diye konuştu.

ADNAN OKTAR'I KİMLER DESTEKLEDİ? SORUSUNU İÇTENLİKLE YANITLADI

"Kuruluş aşamasında yokum, kurulmuş haline geliyorum. Geriye dönüp baktığımda ve karşımızda FETÖ olunca ve aynı zamanda kurulmuş olması mehdi ile taraflarını ateşlemiş olması, aynı hadislere, hadis olmayan hadis dedikleri kaynaklara dayandırıyorlar ikisi de, ikisi de bir, bir doz aşağı, biri bir doz yukarı’’ diyen Develioğlu ‘’Bunlar mutlaka çıkacaktır zaten. O görüntüyü veriyor, o havayı alıyorum. Bunlar var ise devlet çıkartacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

"Kendi normal hayatıma işime bakıyorum. Bu da kolay olmadı. Bunların ne şekilde sonuçlanacağını davanın ben bilemem. Benim namusumla ilgili iftirada bulunulunca bunlara karşılık vermem gerek. Bunlardan şikayetçi oldum’’ şeklinde konuşan eski mürit Develioğlu ‘’Devlet ciddi vaziyette buna hazırlanmış olduğunu hissettim, gördüm ben. Çok fazla kardeşim bu davadan yargılanıyor. Belli deliller toplanmış. Ben ayrıldıktan sonra eşim orada kaldı. 1991 yılında boşanmıştık. Ben ayrıldıktan sonra o orada kalmak istedi" diyerek o süreci anlattı.

"DİN KULLANLARAK VE HİLE İLE ORAYA ÇEKİLİYORLAR"

Eski kedicik Ceylan Özgül örgüte girişini ve burada kullanılan taktiği şu şekilde anlattı:

"Ben 2006-2007'de girdim. Okullarda insanların toplu halde davet edildiği yapı benim zamanımda yoktu. 99 operasyonundan sonra kendisi tamamen yer altına girmişti, kendisi ile ilgili hiçbir şey yoktu. Onunla ilgili internete yazdığımda bazı şeyler görüyordum. İftira deniyordu ben de ne yazık ki inanıyordum. Buradaki herkes teker teker dini kullanarak ve hile ile oraya çekilir. Bir kişi hedef oluyor. Bir kızı hedef aldığını görüyorsunuz"

KEDİCİKLER NEDEN BİRBİRİNE BENZİYOR? SORUSUNU TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA YANITLADI

‘’Aslında prototip diye bir şey yok. 110-150'ye kadar kadın sayabilirsek, ekran önüne çıkartılanları çok az sayıda. Çeşitli "Photoshop" ve programlar ile kendilerini daha değişik gösteriyorlar. Yayınlarda da çok değişik bir makyaj uygulanıyor’’ ifadelerini kullanan eski kedicik ‘’Zaten ilk bakışta birbirlerine benzer olarak görünüyor. Fakat bu benziyor gibi görünenler de bir elin parmaklarını geçmez. Örgütte yaşı ileri olan da çok fazla insan var. Onların da aralarında bu "Kedicik" kadar masum bir dünya yok yani. Orada da iki silahla gezen çok fazla kişi var. Kedicik değil hepsi’’ şeklinde konuştu.

CİNSEL İSTİSMAR İDDİALARI

Cinsel istismar iddialarına ilişkin konuşan Özgül ‘’Örgütte farklı farklı gruplar var. Bu gruplardan ikisi örgüte bu şekilde kazandırılmış genç kızlarımızdan oluşuyor. Bu cinsel istismar, bu köleleştirme yöntemi örgütün kullandığı. Şantaj, tehdit, onların videolarının kasetlere çekilmesi. Biz de örgütteyken duyuyorduk. Size her türlü bilgi açıklanmıyor. Sizin bilmemeniz gereken, bilseniz sizi etkileyecek bilgiler açıklanmıyor. Duysanız bile "Yok canım bunlar iftira" deniyor. Bu adam da kendini mehdi ilan ediyor. Dışarıdan birisi onu mehdi kabul etmediğinde mehdiliğe savaş açmış oluyor, kafir oluyor. Siz bunu çok fazla sorgulayamıyorsunuz. Çok da gizli kalmıyor aslında. Zaman içerisinde anlıyorsunuz zaten’’ ifadelerine yer verdi.

ADNAN OKTAR'IN CİNSEL HAYATI

Eski kedici Ceylan Özgül, "Son zamanlardaki videolarında da göründüğü gibi ciddi bir sağlık sorunu var. Cinsel hayatına şahit olmadım. Adnan Oktar cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum. Müridleri ile. Çok ilgileniyor, olmayı çok istiyor ama olamıyor da. Benim sömürülmem cinsel değil beyin yoluyla oldu" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal