Eski Kedicik Beril Koncagül Adnan Oktar Hakkında Her Şeyi Anlattı

Adnan Oktar ve grubuna gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan ve pişmanlık yasasından yararlanıp çıkan Beril Koncagül, içinde bulunduğu 9 senelik esareti esareti anlattı.

12.02.2019-08:48 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:04) Eski Kedicik Beril Koncagül Adnan Oktar Hakkında Her Şeyi Anlattı

Adnan Oktar ve grubuna gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan ve pişmanlık yasasından yararlanıp çıkan Beril Koncagül, içinde bulunduğu 9 senelik esareti esareti anlattı.

'ÖZGÜRLÜĞÜM CEZAEVİNDE BAŞLADI'

Adnan Oktar'la geçen yılları robot gibiydim diye ifade eden Koncagül pek çok çarpıcı gerçeği de anlattı. 'Bu adamın dışarı çıkmaması gerekiyor. Hem dövüyor, saçından tutup yerlerde sürüklüyor. Böyle küfür, böyle hakaret duymadınız' şeklinde konuşan Beril Koncagül anlattıkları ile duyanları hayree düşürdü.

İstismara uğradığını ve bununla birlikte dayak yediğini de belirten Koncagül, 'Benim ilk özgürlüğüm cezaevinde başladı' dedi. Hayata yeniden doğduğunu söyleyen ve hapishaneden çıkar çıkmaz vapura bindiğini belirten Koncagül, 'İltifatlar, gülmeler bunların hepsi planlı.' şeklinde konuştu. 5 defa kaçmayı denediğini açıklayan Koncagül, Adnan Oktar'ın cezaevinden kurtulmak için her şeyi yapabileceğini belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal