Eski Karısını Başından Vurup, İntihar Etti

Çorum'da Ercan Ö., evde iki evladının gözlerinin önünde dehşet saçtı. Ercan Ö., tartıştığı eski karısı Alev Seçen'i (33) silahla kafasından vurdu; sonrasında da aynı silahı kendi başına dayayarak, ateşledi. Sağlık ekipleri olay yerinde, Alev Seçen ve Ercan Ö.'nün hayatını kaybettiğini tespit etti.

20.11.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 20.11.2020-12:03) Eski Karısını Başından Vurup, İntihar Etti

Çorum'da Ercan Ö. (36), evde iki kız çocuğunun yanında tartıştığı eski karısı Alev Seçen'i (33) silahla başından vurarak öldürüp, ardından aynı silahla kendi kafasına sıktı.

Dehşet veren olay, geçen gece, Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 10'uncu Sokak'ta gerçekleşti. Ercan Ö. ile ayrıldığı eşi Alev Seçen arasında, aynı evde öğrenilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmada ruhsatsız silahını çıkaran Ercan Ö., evin içinde kız çocuklarının da olduğu esnada Seçen'in kafasına ateş etti.

Seçen, o an yere yığılırken, Ercan Ö. bu defa aynı silahı kendi kafasına dayayarak, tetiğe bastı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine emniyet ile sağlık görevlileri gönderildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrol sonucunda, Alev Seçen ve Ercan Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yakın bir zaman önce boşandıkları öğrenilen Alev Seçen ile Ercan Ö.'nün cesetleri, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kan donduran hadisenin ardından iki kız çocuğu da apartmanın önüne gelen yakınlarına teslim edildi.

Emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal