Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, AK Parti'den istifa etti

AK Parti MYK'da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen ancak daha sonra istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından istifalar gelmeye devam ediyor. Partiden son olarak 26. Dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu istifa etti.

17.09.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-14:27)

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç eski milletvekili ile istifa etmesinden sonra AK Parti'den istifalar gelmeye devam ediyor.

'SİYASİ PARTİ ÜYELİĞİNİZ SONLANDIRILMIŞTIR'

Sosyal medya hesabından 'siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır' belgesi paylaşan isimlerden 26. Dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu , "Kamuoyunun dikkatine" diyerek AK Parti istifa ettiğini açıkladı. Mehmet Ali Pulcu, paylaşımında e-devlet üzerinden AKP ile üyelik ilişkisini sonlandırdığı ekran görüntüsünü paylaştı.

DAVUTOĞLU'NA DESTEK VERDİLER

AK Parti'nin ihraç istemiyle disipline sevk etmesinden sonra Ahmet Davutoğlu ile birlikte Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı istifa etti. Bu dört istifadan sonra eski vekiller de Davutoğlu'na destek vererek ayrıldı. Feramuz Üstün (Gümüşhane), İbrahim Turhan (İzmir), Cemalettin Kani Torun (Bursa) Ömer Ünal (Konya) ve Cesim Gökçe (Ağrı) istifalarını açıkladılar.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal