Eski Futbolcu Tanju Çolak, Cumhur İttifakı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye liglerinin en fazla gol atan futbolcusu olan ve aynı zamanda Avrupa Gol Kralı unvanı olan Tanju Çolak, Cumhur İttifakı için çalışmalarını sürdürüyor. Çolak, bir çok ilde adaylarla beraber mitinglere katılıyor.

12.03.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-14:01) Eski Futbolcu Tanju Çolak, Cumhur İttifakı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Avrupa Gol Kralı ve Türkiye Liglerinin en fazla gol atan futbolcusu Tanju Çolak Cumhur İttifakı adayları ile beraber Türkiye'yi karış karış geziyor. İzmir, Ankara, Samsun, Çanakkale, Bolu'da Cumhur ittifakının yerel adaylarının davetlerine giden Çolak şimdi de Antalya da yerel adaylar ile bir araya gelecek.

MEHMET ÖZHASEKİ İLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Kısa zaman önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin seçim propaganda çalışmasına katılan Tanju Çolak memleketi Samsun'da Mustafa Demir ile beraber İlkadım, Atatum ve Tekkeköy İlçe teşkilatlarının pogramlarında hazır bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA DESTEK VERECEK

Ekonomi Bakan Yardımcısı ile beraber Bolu AK Parti adayı Fatih Metin'in propaganda çalışmalarına katılan Çolak, daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in seçim çalışmalarına Gazipaşa'dan Kaş'a bir çok toplantıda hazır bulunmuştu. Çolak, önümüzde ki günlerde yoğunlaşacak Menderes Türel'in gene seçim çalışmalarına katılarak Cumhur İttifakı ilçe adaylarına destek verecek. Çolak, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan'nın seçim çalışmalarına da destek verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal