Eski Başbakan Tansu Çiller Yenikapı'da: Hedef İslam, Hedef Türkiye, Hedef Cumhurbaşkanı

Eski Başbakan Tansu Çiller, Cumhur İttifakı’nın Yenikapı’da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingine katıldı. Çiller burada yaptığı açıklamada, "Yine bir milli şuurla bugün buradayız. Türkiye hedefte, ülkemiz hedefte." diye konuştu.

24.03.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-16:10) Eski Başbakan Tansu Çiller Yenikapı'da: Hedef İslam, Hedef Türkiye, Hedef Cumhurbaşkanı

Eski başbakanlardan Tansu Çiller, Yenikapı'da düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi'ne katıldı.

MİLLİ BİR ŞUURLA BURADAYIZ

Türkiye'nin hedefte olduğunu belirten Çiller, "Yine bir milli şuurla bugün buradayız. Türkiye hedefte, ülkemiz hedefte. Bugün özellikle bunun için buradayım. Yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye daha bağımsız bir yere seçiyor kendine. Bizatihi bu bir değişimin gereği. Ve görüyoruz ki eski dünyanın bütün kurumları sorgulanmakta." ifadelerini kullandı.

MÜSLÜMAN NÜFUS ARTIYOR

Dünya'da müslüman nüfusun arttığına dikkat çeken Çiller, "Bütün bunlarla birlikte görüyoruz ki dünyada bir değişim daha var. O da İslam dünyası hedefte. Dünyanın çok uzak köşelerinde İslam dünyasının hedefte olduğunu açık biçimde görüyoruz. Yeni Zelanda buna bir örnek oldu. Müslüman nüfus dünyada artmakta hatta o kadar ki, bir kaç on yıl içerisinde eşitlenecek." dedi.

HEDEF TÜRKİYE

Yeni Zelanda'daki terör saldırısını da hatırlattan Tansu Çiller, "Bu Türkiye'yi yeni bir hedef yapmaya yetiyor. Nitekim bir büyük terör olayıyla karşı karşıya kaldı Yeni Zelanda. Burada açıklanan manifestoda hedef kim? Hedef İslam, hedef Türkiye, hedef Türk milleti ve hedef onun seçtiği Cumhurbaşkanı..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal