Eski Bakanlardan Mehmet Şimşek'in Ali Babacan'ın Yanında Yer Alacağı İddia Edildi

Ekonomiden sorumlu eski bakanlardan ve eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni parti kuracağı öne sürülen Ali Babacan ile beraber hareket edebileceği biçiminde yer alan yorumlar ile alakalı soruya, "zamanı gelince konuşuruz" diye cevap verdi.

10.07.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-12:52)

SASA tarafından yapılan basın toplantısında Reuters'ın "Babacan ile beraber hareket edebileceğiniz biçiminde yorumlar var, ne diyorsunuz?" biçimindeki sorusuna Mehmet Şimşek, "Zamanı gelince konuşuruz" cevabını verdi.

İDDİA GÜNDEM YARATTI

Basına yansıyan haberlerde görev aldığı yıllarda ekonomide etkili bir kişi olan Mehmet Şimşek'in Ali Babacan'ın tarafında olmaya sıcak baktığı söyleniyordu.

ALÇI: ŞİMŞEK, BABACAN HAREKETİNİN TAM GÖBEĞİNDE

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, AK Parti'den istifa eden Ali Babacan'ın yanında olan isimler ile alaklaı bir değerlendirme yazısı yazmış ve Mehmet Şimşek ile alakalı şu iddiayı gündeme taşımıştı;

"Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan hareketinin içerisinde olup olmadığı çok tartışılmıştı. Kesin olarak ifade edebilirim ki Şimşek bu hareketin bırakın içerisinde olmayı tam da göbeğinde yer alıyor. Londra'daki finans ve iş çevrelerine bu oluşumun tanıtımını yapan bizzat Mehmet Şimşek. Yeni partinin Türkiye ekonomisini yeniden düze çıkarabileceğini aktarıyor. Yani Mehmet Bey Özgürlük ve Hukuk Partisinin "nomenklatura"sının içinde."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal