Eşiyle İlişkiye Giren Patronunu Av Tüfeği ile Vurdu

İstanbul'da karısıyla ilişkiye girdiğini öğrendiği patronunu öldüren adam için istenen ceza belli oldu. Buna göre zanlı için 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

13.07.2018-11:06 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-11:05) Eşiyle İlişkiye Giren Patronunu Av Tüfeği ile Vurdu

S. Ü.'nün kayıp başvurusu ile gün yüzüne çıkan cinayette iddianame hazırlandı. Eşiyle aşk yaşadığını öne sürerek patronunu öldüren şahıs için 24 sene hapis cezası talep edildi.

İstanbul'da Arif-Havva Ç. çifti, kızları iki çocuk annesi S.Ü.'nün (23) bulunması için televizyon kanalında ekrana gelen bir programa başvurmuştu.

"KOCAMIN MAAŞINI BANA VERİP TECAVÜZ ETTİ"

Canlı yayına bağlanan bir yakını, "Kayınbiraderi Recep Ü. ile Çorlu'da kol kola geziyor" iddiasını ortaya atmıştı. İddia ardndan programa canlı katılan kadın "Kocam kumar oynardı. Eve patronu Sabri Altunbey'i (41) getirirdi. Sabri Bey bir gün 'Bundan böyle kocanın maaşını sana vereceğim' dedi. Kocam da kabul etti. İlerleyen günlerde Sabri Bey eve gelip gitmeye başladı ve bir defasında bana tecavüz etti. Kocam bunu daha sonra öğrendi. Bana 'Onu öldüreceğim, seni de boşayacağım' dedi. Ardından Sabri Bey'in öldürüldüğünü haber aldım. Kocam ortadan kayboldu" deyince cinayet çözüldü.

AĞABEY'E AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Sabah'ın aktardığına göre; Recep Ü. ile Arif Ü. cezaevine sevk edildi. İddianameye göre; ağabeyi tarafından azmettirilen Arif Ü., eşiyle ilişkiye girdiğini haber aldığı patronu Altunbey'i av tüfeğiyle 4 defa ateş ederek öldürdü. Arif Ü.'ye haksız tahrik tesirinde planlayarak adam öldürmek suçlaması ile 24 seneye dek hapis talep edildi, ağabeyine ise "Tasarlayarak öldürmeye azmettirme ve suç kanıtlarını yok etme" suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal