Eşinin Amcası Cinsel Organını Gösterdi!

Eşinin amcası tarafından tehdit ile taciz edilen genç kadın, sosyal medya üzerinden başından geçenleri anlattı. Kişinin kendisine cinsel organını gösterdiği dakikaları paylaşan kadın, sosyal medya üzerinden büyük yankı uyandırdı. Tacizci amcanın tutuklanmasına yönelik etiket en çok konuşulanlar listesine girdi.

07.09.2020-15:03 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-14:59)

22 yaşındaki Gökçen Ocak, eşinin amcası tarafından taciz edildiğini öne sürerek başından geçen süreci sosyal medya hesabından anlattı. Amca Fuat Ocak'ın kendisine cinsel organını göstererek tehditler ettiğini dile getiren genç kadın, çektiği videoyu paylaşarak '"Ölmek istemiyorum' ifadeleriyle isyan etti. Sosyal medya üzerinden oldukça kullanıcını tepkisini toplayan paylaşımın ardından 'Fuat Ocak Tutuklansın' etiketi Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi.

'KAYINVALİDEM VURULDU, BEN DE VURULMAK İSTEMİYORUM'

Maltepe Gülsuyu'nda yaşayan Gülşen Ocak, sosyal medya hesabından kendisine yapılan tehdit ve tacizi paylaştı. Eşinin amcası Fuat Ocak tarafından hakaretlere uğradığını ifade eden talihsiz kadın 'Ölmek istemiyorum, çocuğuma annelik yapmak istiyorum. Kayınvalidem yeni vuruldu ben de vurulmak istemiyorum.' diye konuştu.

'SİZİ KÖKTEN HALLEDECEĞİM, GÖRECEKSİNİZ'

Gökçen Ocak'ın çektiği videoda amca Fuat Ocak'ın 'Oğlum bunlar adam değil ki bu sefer ben sizi kökten halledeceğim, göreceksiniz' ifadesini kullandığı görülüyor.

'TACİZ EDİLİYORUM, DUYUN NE OLUR'

Taciz ve tehdit edildiğini dile getiren genç kadın, sosyal medya üzerinden maruz kaldığı durumu şu ifadelerle anlattı: 'İstanbul Maltepe'de eşimin akrabaları tarafından devamlı tehdit ediliyorum. Can güvenliğim yok. Fuat Ocak çıkan bir tartışmada oğlu Aykut Ocak'a silah vererek kayınvalidemi vurdurdu. Şimdi sıra bende. Devamlı tehdit ediliyorum, taciz ediliyorum, duyun ne olur!

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Akşam 23.00'de alınıyoruz, gece 03.00'de eve geliyoruz. Şikayetimizi geri çekmemiz için her şeyi yaşattılar bize. Şikayetimizi geri çektik fakat tehdit, hakaret ve tacizler hala devam ediyor. Kolluk kuvvetleri ve gerekli mercilere lütfen etiket yapın. ÖLMEK İSTEMİYORUM'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal