Eşini Kızgın Bıçakla Yakıp Zorla İlişkiye Girdi

İstanbul Sancaktepe'de eşi E.A.'ya kızgın bıçakla işkence ettiği gerekçesiyle tutuklanan Mert A. hakkında 75 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

23.10.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-13:38) Eşini Kızgın Bıçakla Yakıp Zorla İlişkiye Girdi

Sancaktepe'de 2 Ekim'de eşi E.A.'ya işkence yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Mert A. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda eşine işkence yapan Mert A. hakkında  "Nitelikli yağma", "Nitelikli cinsel saldırı", "Nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Nitelikli eşi kasten yaralama", "Eşe karşı eziyet", "Zincirleme hakaret" ve "Silahla tehdit" suçlarından iddianame düzenlendi. 

Mert A.'nın kendisini aldattığını düşündüğü eşi ile olay tarihinde tartışma yaşadığı belirtilen iddianamede, şüphelinin müşteki E.A.'nın vücudunun her tarafına vurduğu, elindeki telefonu zorla almakla nitelikli yağma suçu işlediği, yaraladığı, müştekinin boğazına bıçak dayayarak konuşmaması durumunda boğazını keseceği şeklinde tehdit ettiği, bıçağı karnına ve bacağına değdirip tehditlerine devam ettiği belirtildi.

KIZGIN BIÇAKLA İŞKENCE

Şüphelinin elindeki bıçağı ocakta ısıtarak kızgın hale gelince bileğine dokundurarak yaktığı, tekrar ocağa gidip bıçağı ısıttığı ve eşini zorla yatak odasına götürerek ilişkiye girdiği, daha sonra bıçağı tekrar ısıtarak müştekinin vücudunun çeşitli yerlerini dağladığı, eylemi birçok kez gerçekleştirdiği daha sonra eşine hakarette bulunduğu, telefonu şüpheli tarafından alındığı için müştekinin polise haber veremediği ifade edildi.

E.A.'nın basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek şekilde yaralandığı belirtilen iddianamede "Şüpheli Mert A., müşteki E.A.'ya vurarak yaralamak, bıçağı defalarca ısıtıp kızgın yaralamak suretiyle eşe karşı eziyet suçunu işlediğinin kabulü gerekir" denildi.

Şüpheli Mert A.'nın birden çok suçu müştekiye yönelik ağır bir surette gerçekleştirmesi nedeniyle hakkında en üst cezadan cezanın verilmesi husunun dikkate alınması talep edilen iddianamede, Mert A.'nın , "Nitelikli yağma", "Nitelikli cinsel saldırı", "Nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Nitelikli eşi kasten yaralama", "Eşe karşı eziyet", "Zincirleme hakaret" ve "Silahla tehdit" suçlarından 23 yıl 5 aydan 75 yıl 9 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal